Kinderen maken muziek…

by redactie on 22 februari 2018

in Waddinxveen

Na de krokusvakantie starten bij Stichting Vonk opnieuw muziekcursussen voor kinderen. Kleintjes (van 1 tot 4 jaar) kunnen samen met een (groot-)ouder vanaf 6 maart terecht voor de Lentecursus Muziek met het jonge kind. Op 6 dinsdagochtenden wordt er gezongen, gedanst en op instrumentjes gespeeld. De liedjes sluiten aan bij het seizoen en de leefwereld van de kinderen. Aanmelden voor vrijdag 2 maart. Kinderen uit groep 3 en 4 kunnen vanaf maandag 12 maart (16.15 – 17.00 uur) 10 weken lang de cursus BasisMuziek volgen. Daarin leren ze noten lezen en maken ze spelenderwijs kennis met allerlei begrippen uit de muziek. Voor deze lessen zijn blokfluiten beschikbaar en wordt er ook gebruik gemaakt van de piano. Inschrijven voor donderdag 8 maart via www.stichtingvonk.nl. Kijk op de site ook voor informatie over de RBMA extra vergoeding waarmee kinderen tot 18 jaar gratis lessen bij Vonk kunnen volgen.

Foto: PR