Start jongerenwebsite…

by redactie on 22 februari 2018

in Waddinxveen

Vanaf 1 maart is de nieuwe jongerenwebsite van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Waddinxveen actief. De site is te vinden op www.hoezitdat.info. Hier kunnen jongeren tussen de 12 en 23 jaar terecht met al hun vragen over relaties en seks, internet en mobiel, pesten en gezondheid. Ook kunnen jongeren chatten en bellen met ervaren medewerkers van Hoezitdat.

Op Hoezitdat.info vinden jongeren niet alleen antwoorden op hun vragen, maar ook leuke weetjes en berichten van andere jongeren.

Op Hoezitdat vinden jongeren tussen de 12 en 23 jaar antwoorden op al hun vragen over bijvoorbeeld veilig vrijen, relaties en seks, internet en mobiel, pesten en gezond eten. Bijna dagelijks worden nieuwe filmpjes, thema’s, blogs, quizjes of ervaringsverhalen geplaatst.

Online kunnen jongeren via Hoezitdat met hun vragen terecht per mail, chat of telefoon. Een betrouwbaar team van ervaren medewerkers staat klaar om te luisteren en jongeren te helpen met het zoeken naar antwoorden op vragen.

Hoezitdat.info is bedoeld voor jongeren uit verschillende gemeentes. Een woonplaatskeuze stemt informatie af op de eigen omgeving. Zo zien jongeren bijvoorbeeld of er in de buurt een oppascursus is of hoe ze bij het jongerenwerk terecht kunnen. Ook wijst de site jongeren de weg naar hulp en advies in de buurt.

Hoezitdat is de jongerenwebsite van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij het CJG terecht met alle grote en kleine vragen over opgroeien en opvoeden.