Total Body Center uit Waddinxveen heeft een Europees Kampioen in huis…

by redactie on 20 februari 2018

in Ingezonden berichten,Sport,Waddinxveen

De 12 jarige Mels van Herk uit Boskoop, is afgelopen zondag 18 februari als Europees kampioen terug gekomen uit Duitsland ! Mels is een van de jonge talenten die traint bij Team Waddinxveen de kickbox afdeling die onder de vleugel van Total Body Center gevestigd is!

Mels kwam uit in de groep van de gewichtsklasse min 46 kilo… Op het K1 2018 European Championship Germany tournooi te Mulheim a.d. Rurh in Duitsland

Het is heerlijk als het vele trainen en de inzet van beiden wordt beloont met de titel daar zijn we heel erg trots op. Mels is een van onze talenten en je ziet bij deze groep dat ze er alles voor over hebben, enthousiast trainen en echt willen. Dat geeft plezier in het werken en coachen aldus de trotse trainer Danny Massing. Mels zat in een poule van 10 vechters waarvan de winnaars tegen elkaar uitkwamen uiteindelijk na 3 technisch gewonnen partijen kon Mels zich Europees winnaar noemen.