Winst voor heren Bouncers 1…

by redactie on 18 februari 2018

in Sport,Waddinxveen

Heren 1 van Bouncers Basketball behaalde zaterdagmiddag in sporthal de Mammoet een regelmatige 79-51 overwinning op het bezoekende Hurricanes 1 uit Spijkenisse. Verder waren er overwinningen voor Bouncers Heren 2, Heren 22 en 20, Jongens 16 3, Jongens 14 1, 2 en 3, Jongens 18 1 en Gemixt Onder 10 1.

Bouncers Heren 1 opende zaterdagmiddag als eerste de score, wat werd gevogd door een 3punter van de bezoekers. Dat was gelijk het enige moment dat de ploeg uit Spijkenisse de voorsprong kon koesteren, want met 18-12 sloot Bouncers het eerste kwart winnend af. In het tweede kwart zette Bouncers met een tussensprint een 38-22 ruststand op het scorebord. In het derde kwart liet men Hurricanes echter terugkomen tot 53-44. Verder liet Bouncers het niet komen, mede omdat het verdedigend beter sloot en Hurricanes daardoor ruim vier minuten niet tot scoren kwam. Boudewijn Koppen, topscoorder met 25 punten, bepaalde uiteindelijk de eindstand op 71-59.