Presentatie “Langer thuis in eigen huis”…

by redactie on 13 februari 2018

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

 

 

 

Wilt U langer in uw eigen huis blijven wonen? Wat komt daarvoor kijken en waar moet U dan op letten?

Over dit onderwerp wordt door de Seniorenraad Waddinxveen in samenwerking met de VAC Waddinxveen (vrijwillige advies commissie voor de woningbouw) een informatiemiddag belegd. Tijdens deze presentatie wordt u in woord en beeld duidelijk gemaakt hoe en met welke middelen u het langer thuis wonen kunt gaan realiseren.

Wanneer begint u met het aanpassen van uw huis? Doet u dit pas op het moment dat het écht nodig is, of wilt u de klachten voor zijn en uw woning al op tijd toekomstbestendig maken? Welke aanpassingen doet u dan, zonder dat uw woning eruit komt te zien als een verzorgingstehuis? Het op tijd maatregelen nemen is heel belangrijk. Wacht niet tot u de aanpassingen of verhuizing niet meer zelf kunt regelen en het dan aan anderen moet over laten. Helaas kan het dan anders gaan dan dat U zich had voorgesteld. Het onderwerp “Wonen” wordt door de VAC toegelicht en het onderwerp “Hulpmiddelen en het juiste gebruik daarvan” zal door de Seniorenraad, werkgroep Zorg en Wonen worden behandeld.

Benieuwd naar tips en mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen? Laat u dan bijpraten op dinsdag, 27 februari 2018. U bent van harte welkom! Koffie of thee staat klaar aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Locatie: Anne Frank Centrum, Jan van Bijnenpad 3 in Waddinxveen. Tijd:Om 13.45 uur is de zaal open; om 14.00 uur start de presentatie. De bijeenkomst wordt om 15.30 uur afgerond.