TOOS start met workshop: Luchtacrobatiek – klimdoek…

by redactie on 5 januari 2018

in Sport,Waddinxveen

Vanaf donderdag 11 januari 2018 start Dans- en Turnvereniging TOOS uit Waddinxveen met een nieuwe les bij TOOS. In een workshop van 23 lessen tot aan de zomervakantie gaan we leren in de klimdoeken te klimmen en allerlei acrobatische bewegingen in de lucht uit te voeren. De les is voor jongens en meisjes van groep 4 – 8 van de basisschool ( 7 – 12 jaar ).

Doek acrobatiek is een vorm van luchtacrobatiek waarin wordt op getreden in een doek. Er wordt geklommen, gewikkeld en geposeerd om vervolgens uit te wikkelen, dus eigenlijk te vallen naar een mooie eindpose.

De les is op donderdagmiddag van 16.00 – 17.00 uur in de Sportzaal van TOOS Plaza en wordt gegeven door Lisette Dijkstra of Madeline Geenen. Lisette en Madeline zijn gespecialiseerd in luchtacrobatiek en Madeline heeft in Reeuwijk haar eigen school en treedt zelf ook op. Kijk maar eens op www.luchtacrobatiek.com. We zijn dan ook erg blij dat zij deze workshop bij TOOS komen geven.

De les is al gestart en er is nog plek voor 8 nieuwe deelnemers.Er worden maximaal 12 kinderen toegelaten. Wacht dus niet te lang met opgeven. Als er voldoende animo is dan starten we dit jaar ook een les voor jongens en meiden van middelbaar onderwijs (vanaf 12 jaar), deze les is dan op donderdagavond van 19.00 – 20.00 uur.

Wil je meer info over deze les of wil je je aanmelden neem dan even contact op met Lisette Dijkstra
(06 – 29248377 of lisette-dijkstra@hotmail.com).