Bouncers Basketbal…

by redactie on 20 november 2017

in Sport

Zaterdagmiddag wonnen de heren van Bouncers in de Mammoet met 69-56 van het bezoekende DBV Rowic 1 uit Dordrecht. Door deze winst neemt Bouncers in de stand in de 2e Divisie de vijfde plaats in.

De dames van Bouncers ontvingen vrijdagavond in sporthal de Duikelaar het eerste team van Westland Stars uit ‘s Gravenzande. Beide ploegen bevinden zich in de stand in de middenmoot en deden met een wisselend scoreverloop niet veel voor elkaar onder. Uiteindelijk pakte Bouncers met 51-46 de winst.

Bouncers Heren 22 deed wat het moest doen, winnen van het laag geklasseerde Leiderdorp 1. Daarmee blijft de ploeg met 14 punten uit 8 wedstrijden nummer 1 met vier punten voorsprong op de vrijdag op bezoekende komende nummer 2, River Trotters 1. Ook Bouncers Jongens 18 1 blijft het met 14 punten uit 7 wedstrijden uitstekend doen. In De Duikelaar was het bezoekende BV Squirrels uit Berkel en Rodenrijs geen partij voor de prima spelende thuisploeg, 93-49. Bouncers Jongens 16 1 had zaterdagmiddag in de Mammoet geen probleem met Rotterdam Basketbal 2, 79-48. Grootste concurrent blijft het Vlissingens Marathon.

Ook Bouncers Jongens 16 2 doet het prima. Zaterdag werd tegenstander Archipel 1 met een 60-36 nederlaag teruggestuurd naar Culemborg en blijft Bouncers daarmee koploper met 12 punten uit 6 wedstrijden. Bouncers Jongens Onder 16 3 nam zaterdag in de Duikelaar wat meer afstand van de laatste plaats door een mooie en wel heel ruime 96-21 overwinning te boeken op het Zoetermeerse Zoebas 3.

Bouncers Jongens 14 1 en het bezoekende Almere Pioneers maakten er een leuke en spannende wedstrijd van. Bouncers was wat effectiever in de afronding en stond bij rust 12 punten voor. In de tweede helft kwamen de bezoekers soms wat dichterbij, maar zorgden wat tussensprintjes van Bouncers weer voor 14 punten verschil. In de laatste minuten van het vierde kwart veroorloofde de thuisploeg zich wat slordigheden, maar kwam de overwinning met 57-44 niet in gevaar. Bouncers Gemixt Onder 10 1 kon geen revanche nemen voor de nederlaag die het eerder leed uit bij Grasshoppers in Katwijk. In de Duikelaar waren de Katwijkertjes in een leuke wedstrijd opnieuw te sterk al was het verschil niet erg groot, 38-49.

Bouncers Heren 2 kon het in Rijswijk niet bolwerken tegen het hoger geklasseerde Lokomotief 3 en verloor met 76-2. Volop spanning in Noordwijkerhout, waar Bouncers Heren 3 nipt won van thuisploeg Jump1, 45-46. Bouncers Heren 20 beleefde in Hilversum weinig plezier aan de wedstrijd tegen koploper De Dunckers, 102-59, al werd de ploeg met die 59 punten niet echt weggespeeld. Bouncers Jongens 14 3 zette in Leiden een prima resultaat neer door tegen BS Leiden 4 met 62-35 de eerste punten te pakken. Bouncers Jongens 12 1 heeft de smaak weer te pakken, want de verre uitreis naar Wijchen werd met een ruime 80-35 overwinning op The Dragons 1 succesvol afgesloten. Op zaterdag 2 december wacht de ploeg in de Duikelaar de zware wedstrijd tegen koploper MBCA Amstelveen. Bouncers Gemixt Onder 12 2 moest in IJsselstein de winst aan thuisploeg Jump IJsselstein 1 laten, 58-36. In Leiden hielden BS Leiden 3 en Bouncers Gemixt Onder 12 3 elkaar lange tijd in evenwicht, maar was de winst uiteindelijk voor de thuisploeg, 29-26. Bouncers Gemixt Onder 10 2 won in Houten gemakkelijk van Woodpeckers 3, 27-43. Door deze winst blijft de ploeg in het spoor van koploper CBV Binnenland 2.