Finale landelijke jeugdbrandweer wedstrijden LD in Nieuwerkerk aan den IJssel…

by redactie on 23 september 2017

in Ingezonden berichten,Regio

Op zaterdag 7 oktober organiseert Brandweer Hollands Midden, kazerne Nieuwerkerk aan den IJssel samen met Jeugdbrandweer Nederland de finales voor junioren en aspiranten lagedruk. In totaal gaan 21 jeugdploegen hier aan deelnemen. Vanaf ‘s ochtends 8.30 uur starten elke drie kwartier twee deelnemende jeugdkorpsen met het afleggen van de brandweervaardigheidstoets (wedstrijd). De laatste ploegen starten om 16.45 uur.

De winnaars ontvangen hun prijs uit handen van burgemeester Gert-Jan Kats van de gemeente Zuidplas. De prijsuitreiking is om 17.00 uur.

Bezoekers zijn van harte welkom
Natuurlijk moet het scenario en de plaats van de wedstrijd geheim blijven voor de deelnemende ploegen, dus kunnen we deze niet verklappen. Geïnteresseerden in de wedstrijden of in de brandweer kunnen het best zich melden bij de brandweerkazerne aan de Prins Alexanderlaan 2. Daar wordt u doorverwezen naar de wedstrijdlocatie. Het belooft een spectaculaire, leuke wedstrijd te worden!

Informatie over de vaardigheidstoetsen en de deelnemende ploegen kunt u nalezen op de website van Jeugdbrandweer Nederland.