Sensoor en Albert Heijn organiseren verbindende buurtlunch…

by redactie on 22 september 2017

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Albert Heijn Koningin Wilhelminaplein in Waddinxveen en Sensoor Gouda nodigen op 5 oktober de buurt uit om aan te schuiven bij een Buurtlunch in de winkel. Onder het genot van een lekkere lunch geserveerd door Albert Heijn medewerkers, kunnen buurtbewoners met elkaar in gesprek gaan. Een mooi moment om mensen uit de buurt te leren kennen.

Supermarktmanager van Leeuwen: “Onze winkel is voor veel buurtbewoners een plek om elkaar te ontmoeten. Met de Buurtlunch nodigen we iedereen uit om op 5 oktober te genieten van een lekkere lunch geserveerd door mijn medewerkers. Op de tafels liggen placemats met prikkelende vragen die helpen om met elkaar in gesprek te gaan”.

Albert Heijn wil graag een ontmoetingsplek zijn voor iedereen in de buurt. Veel klanten komen dagelijks in de winkel en zijn een bekend gezicht voor supermarktmedewerkers. Met de Buurtlunch wil Albert Heijn jong en oud in de buurt met elkaar verbinden. Dit sluit aan bij de ‘Week tegen Eenzaamheid’ van 21 september tot 1 oktober.

Sensoor verbindt al bijna 60 jaar mensen met elkaar. De anonieme hulplijn is dag en nacht bereikbaar voor een luisterend oor per telefoon, chat en mail. Met dank aan 1000 vrijwilligers in heel het land worden jaarlijks 250.000 gesprekken gevoerd. Sensoor draagt daarom graag bij aan de lunches. Trainster Jolanda Padding: ‘’Een oprecht luisterend oor is onmisbaar om elkaar te leren kennen en te begrijpen. Het verlicht verdriet, verbetert relaties en kan zelfs eenzaamheid voorkomen.’’