Doppio Espresso Gouda deelt gratis cappuccino’s uit…

by redactie on 21 september 2017

in Ingezonden berichten,Regio

Ter ere van het 2-jarig bestaan organiseert Doppio Espresso Gouda zaterdag 30 september een gratis cappuccinodag. Ondernemer Alexander van Vliet nodigt iedereen van harte uit om de heerlijke koffie van Doppio te komen ervaren. Met de gratis cappuccinodag willen Alexander en zijn team het succes vieren, de gasten bedanken en iedereen laten genieten.

In juni 2011 opende Doppio Espresso Gouda haar deuren en in oktober 2015 heeft de espressobar een frisse start gemaakt. De overheerlijke en kwalitatief hoogwaardige koffie zijn hetzelfde gebleven, alleen wordt de koffie nu met passie gemaakt door Alexander van Vliet, de huidige franchisenemer.

Doppio Espresso Gouda is gevestigd in het historische hart van Gouda, op steenworp afstand van de beroemde kaaswaag, het vijftiende-eeuwse stadhuis en tegenover een middeleeuwse kapel, waar we een gezellig en zonovergoten terras hebben. Je kunt bij Doppio terecht voor een uitgebreid koffie assortiment, waarbij de koffiefanaat zijn hart kan ophalen, biedt Doppio Espresso exclusieve theeën, heerlijke dagverse taartjes (van Bakkerij Van Dijk), verse sappen, een uitgebreid ontbijt en een Italiaans georiënteerde lunch met (grilled) sandwiches, flatbreads en salades.

Inmiddels is de espressobar een centrale plek in de buurt geworden. Doppio Espresso is een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en relaxplek in één. Er zijn gratis plekken om te werken en/of studeren, met stopcontacten en WiFi. Elke dag staan ze in Gouda klaar om jouw favoriete koffie te maken met één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel weer op pad laten gaan. “Onze passie en missie om je dag een beetje leuker en lekkerder te maken. Natuurlijk helpen onze hoogwaardige, kwalitatieve producten daaraan mee”, aldus ondernemer Alexander. Om dit 2-jarig bestaan te vieren wordt zaterdag 30 september feest gevierd met gratis cappuccino voor iedereen.

Het enthousiaste team van Doppio Espresso Gouda nodigt iedereen van harte uit zaterdag 30 september het 2-jarig bestaan te komen vieren onder het genot van koffie, thee en lekkers aan de Sint Anthoniestraat 1 te Gouda. De cappuccino is van het huis.

Naast het uitdelen van gratis cappuccino staat er nog ook een collectebus en wordt een deel van de omzet van die dag ook nog gedoneerd aan het Nationaal Ouderen Fonds.

Doppio Espresso Gouda
Sint Anthoniestraat 1
2801 GS Gouda