Total Body Center heeft een Nederlands Kampioen in huis…

by redactie on 18 september 2017

in Sport,Waddinxveen

(Nonna Elshout samen met haar trainer Danny Massing)

de 11 jarige Nonna Elshout heeft verleden weekend (10/9) op de Muay Thai WTKA Dutch Open in Venray haar eerste NK titel veroverd. Ze kwam uit in haar groep van de gewichtsklasse min 45 kilo… de eerste ronde begon Nonna gelijk aanvallend met een paar mooie combinaties en het sterke clinchen zorgde ervoor dat het in de tweede ronde werd beslist. de tegenstandster gaf op en de belt ging mee naar Waddinxveen….

Nonna is een van de talentjes van Total Body Center vertelt haar trotse trainer Danny Massing, het is fijn om te zien dat het vele trainen en de tijd die we er met elkaar in steken op deze manier beloont wordt.. Onze kracht is dat we het trainen met elkaar doen.. de ouderen pakken de talentjes af en toe onder hun hoede om de pads te draaien of te leren clinchen.. en de talentjes hebben er zelf super veel voor over.. ons motto is SAMEN UIT, SAMEN THUIS.. we doen het met elkaar!

Total Body Center is de thuisbasis van Muay Thai Team Waddinxveen en uitgegroeid tot een regionaal bekend team. Je kunt er kickboksen vanaf 6 jaar zowel recreatief als wedstrijd gericht. Sinds 3 jaar zijn ze uitgebreid met een 300 m2 fitnessafdeling en andere groepslessen.