Team A Illusion naar NK twirlen…

by redactie on 18 september 2017

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Afgelopen zaterdag 16 september was het voor de leden van Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, weer tijd om op wedstrijd te gaan. Na een lange vakantie zijn de dames de afgelopen weken druk aan de slag gegaan om de routines weer op te pakken, met als resultaat een geslaagde wedstrijddag in Schiedam.

Veel solisten behaalden hun eerste plaatsingspunten voor de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen die aan het einde van het jaar plaatsvinden. Deze punten dienen tweemaal behaald te worden voor een definitieve plaatsing. Maaike Luijendijk en Djarah Kleiweg wisten deze definitieve plaatsing zaterdag binnen te halen op het onderdeel

Solo Dancetwirl in de klasse Senior Beginner. Team A, het oudste team van Illusion, liet een sterke show zien in de klasse Large Team Senior Beginner. Hun uitvoering op het thema van “The Lion King” werd beloond met een plaatsing voor de Nederlandse Kampioenschappen in december.

Wil jij meer informatie over twirlen bij Illusion? Ga naar www.twirlafdelingillusion.nl of volg Illusion via www.facebook.com/Twirlafdelingillusion.