Het Groot Najaarsmarkt MCB Play-in orkest…

by redactie on 9 september 2017

in Regio

Op zaterdag 16 september nodigt het Muziek Collectief Bodegraven iedereen die een instrument bespeeld uit om van 11:00 tot 12:00 bij de kraam van het MCB mee te doen met het groot MCB Najaarsmarkt Play-in orkest. Wie mee wil doen hoeft alleen zijn/haar eigen instrument, een muzieklessenaar met wasknijpers en een klapstoeltje of een kruk mee te nemen. Blazers, Strijkers, Slagwerkers, iedereen is welkom. Voor bladmuziek wordt gezorgd. Ook muzikanten die nog niet zo lang muziek maken kunnen gewoon meedoen, want ons motto is “Samen muziek maken is leuker!”

Tijdens de Play-in zal er ook een kleine workshop “dirigeren” gegeven worden waarbij een aantal muzikanten en mensen uit het publiek uitgenodigd zullen worden om het orkest te dirigeren.

Bij de kraam van het MCB is alle informatie te krijgen over de muzieklessen die gegeven worden bij het MCB. Daarnaast zullen verschillende docenten een aantal optredens verzorgen tijdens de middag, waaronder een cello & accordeon duo, een viool & blokfluit duo en een jam sessie met meerdere docenten. Tot ziens bij de de kraam van het Muziek Collectief Bodegraven tijdens de Najaarsmarkt in Bodegraven op zaterdag 16 september!