Bibliotheek zoekt meedenkers…

by redactie on 8 september 2017

in Waddinxveen

De Bibliotheek is op zoek naar mensen die willen vertellen wat ze vinden van de Bibliotheek en mee willen denken over verbeteringen. Daarom organiseert ze een bijeenkomst op dinsdag 26 september vanaf 19.00 uur in Cultuurhuys de Kroon. Op deze bijeenkomst gaan medewerkers in gesprek met de klanten van de Bibliotheek.

De Bibliotheek vindt het heel belangrijk om te weten wat bezoekers en klanten vinden van de dienstverlening. Wat kan er anders? Welke activiteiten mist u? De Bibliotheek hoort het graag!

De bijeenkomst is voor iedereen die graag wil meedenken. Komt u regelmatig in de Bibliotheek om de krant te lezen en een kopje koffie te drinken? Werkt u bij een school of andere organisatie die vaak met de Bibliotheek te maken heeft? Bent u lid? Of niet? Heeft u wel eens een activiteit van de Bibliotheek bijgewoond, of nog nooit? In alle gevallen bent u van harte uitgenodigd.

Alle deelnemers aan de krijgen als blijk van waardering een bon voor het gratis bijwonen van een door de Bibliotheek georganiseerde activiteit.

Meer weten of aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@bibliotheekdegroenevenen.nl