Oproep deelnemers duurzaamheidsmarkt…

by redactie on 12 juli 2017

in Waddinxveen

De werkgroep Duurzaam Waddinxveen organiseert dit jaar voor de tweede keer – met ondersteuning van de gemeente Waddinxveen – een Duurzaamheidsmarkt. Deze vindt plaats op zaterdag 16 september en wordt gehouden op het Gouweplein voor Cultuurhuys De Kroon. De markt begint om tien uur en gaat door tot vier uur. Natuurlijk streven we ernaar om zoveel mogelijk aspecten van duurzaamheid op die markt aanwezig te laten zijn. Zeker is al dat u er informatie kunt vinden over zonnepanelen, woningisolatie, warmtepompen en elektrische auto’s. Ook afval en de natuur zullen belicht worden vanuit het oogpunt van duurzaamheid. Ook de gemeente Waddinxveen is op de markt aanwezig.

Omdat daar vorig jaar naar gevraagd werd, proberen we deze keer ook een aantal Waddinxveners op de markt aanwezig te laten zijn, die zelf al actief bezig zijn met duurzaamheid en die anderen met enthousiasme kunnen vertellen over hun ervaringen.

Wat hebben zij gedaan, welke keuzes hebben ze gemaakt, welke problemen kwamen ze tegen en wat is het resultaat geweest van hun inspanningen? Bij dezen dus een oproep aan plaatsgenoten die hun huis en/of tuin verduurzaamd hebben. Ook kan het zijn dat u een elektrische auto hebt aangeschaft en uw ervaringen daarmee graag met anderen wilt delen. Misschien kent u iemand in uw omgeving die enthousiast is, en dat graag aan zijn plaatsgenoten wil laten weten? Wijs hem of haar op dit stukje of geef het door aan de werkgroep Duurzaam Waddinxveen: info@duurzaamwaddinxveen.nl”