Vegetafel en Vegenement verhuizen naar het Groene Hart…

by redactie on 12 juli 2017

in Regio

Gouda is een evenementenbureau rijker, en niet zomaar één: namelijk het eerste en enige vegetarisch/veganistisch evenementenbureau ter wereld. Vegetafel en Vegenement verzorgen de grootste vega(n) evenementen van Nederland. “Fijn dat ons bedrijf het Groene Hart nóg een beetje groener kan maken” aldus Christine Burgemeester, directrice

Voor de organisator van onder meer Veggie Fair en VegFestNL komt de verhuizing naar het Groene Hart niet als verrassing. Het evenementenbureau is blij met de nieuwe werkplek in Gouda. Hier kan het bureau haar capaciteiten volledig benutten en groeien in toekomstige ontwikkelingen.

De vraag naar diervriendelijke en duurzame alternatieven blijft toenemen. Christine Burgemeester legt uit: “Er is een grote verandering zichtbaar in het bedrijfsleven. Er wordt gekozen voor milieubewust ondernemen en bedrijven weten dat vega(n) de toekomst is. Het stemgeluid van de bewuste consument neemt toe.

Dit jaar staan alweer de vierde en de vijfde editie van de grootste Vegenementen (vega evenementen) van Nederland op het programma. Veggie Fair zal dit jaar plaatsvinden op 16 en 17 september op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek, waar op dat moment ook de VegeQ zal plaats vinden. Op 28 en 29 oktober host de Jaarbeurs in Utrecht het grootste vegan lifestyle event.

Foto: 2016