Spoorwegovergangen afgesloten…

by redactie on 11 juli 2017

in Waddinxveen

Tussen 8 en 30 juli rijden er geen treinen tussen Alphen aan den Rijn en Gouda. In deze periode voert Prorail verschillende werkzaamheden uit aan het nieuwe station Waddinxveen Triangel, het spoor en een aantal spoorwegovergangen. In Waddinxveen zijn de spoorwegovergangen over de Kerkweg-West en de Zuidelijke Rondweg een periode afgesloten:Kerkweg-West: de overweg is voor alle verkeer afgesloten tussen 17 juli en 28 juli;

Zuidelijke Rondweg: de overweg is voor motorvoertuigen afgesloten tussen 11 juli en 26 juli. Deze overweg is voor fietsers en voetgangers afgesloten tussen 11 juli en 19 juli. Voor motorvoertuigen en fietsers zijn omleidingsroutes ingesteld. Deze routes zijn met gele borden aangegeven. Meer informatie vindt u bij Prorail via www.prorail.nl/contact en 0800-7767245 (gratis).