Nieuwe trainingen tot ervaringsdeskundigen…

by redactie on 10 juli 2017

in Ingezonden berichten

Stichting KernKracht is op zoek naar mensen met eigen ervaring op het gebied van psychische kwetsbaarheid, verslaving, maatschappelijke opvang, dakloosheid en jeugdhulp. Voorwaarde is dat kandidaten weten wat wel en niet werkt in hun herstel. Om de eigen ervaring goed in te kunnen zetten wordt een opleiding aangeboden van 12 wekelijkse lessen. De trainingen worden door KernKracht betaald en cursisten worden vervolgens als vrijwilliger ingezet als voorlichter, adviseur en de jongeren ook als ervaringscoach. Reacties voor 20 juli naar: Ervaringsdeskundige voorlichter: dwempe@kernkracht.nl 0182-519060 Opleiding jongeren (ExpEx): vkieft@kernkracht.nl 06-81966386. Stichting KernKracht is een belangenorganisatie ter bevordering van psychische, sociale en maatschappelijke gezondheid. Zie website www.kernkracht.nl