Computerles in de Bibliotheek voor beginners; hoe werkt het Internet?

by redactie on 10 juli 2017

in Waddinxveen

Wilt u leren omgaan met de computer en meer wegwijs worden op het internet? De cursus Klik & Tik helpt u verder.

U kunt tijdens 12 bijeenkomsten (verdeeld in 3 cursussen, maar ook afzonderlijk te volgen) stapsgewijs ervaring opdoen met het werken met een computer en het internet. In september starten wij met de cursus Klik & Tik Het Internet Op van 4 bijeenkomsten, die gericht is op het leren werken met internet. Hoe komt u op internet, hoe werkt een website en wat kunt u allemaal met email.

Al deze onderwerpen komen tijdens de cursus Klik & Tik aan bod. U zult tijdens de cursus begeleid worden door hiervoor speciaal getrainde docenten. Tevens kunt u gebruik maken van de computers die de bibliotheek hiervoor beschikbaar heeft.

De cursusdata Klik & Tik Het Internet Op: Woensdag 6-9, 13-9, 20-9, 27-9 2017. Tijd: 10.00 – 12.00u. Deelname aan deze cursus bedraagt: € 10,00 inclusief cursusboek en koffie/thee.

Locatie:De Bibliotheek De Groene Venen, Cultuurhuis De Kroon, Gouweplein 1, Waddinxveen. Benodigdheden: Koptelefoon of oordopjes. Aanmelden is noodzakelijk en kan : via e-mail naar oefenen@bibliotheekdegroenevenen.nl, telefonisch via 0182 640572 of door aanmelding in de Bibliotheek zelf.