Gratis oefenen voor je theorie-examen…

by redactie on 29 juni 2017

in Waddinxveen

In de bibliotheek kan je gratis oefenen voor je theorie-examen scooter (bromfiets), auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl. Kom snel naar de bieb en vergroot je kans om je theorie-examen te halen!

Het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl is beschikbaar voor iedereen die de Bibliotheek bezoekt, leden en niet-leden. Je kan oefenen op een computer in de Bibliotheek of op je eigen mobiel, tablet of laptop mits deze is aangesloten op het WIFI netwerk van de Bibliotheek. De theorie-examens zijn actueel en conform de CBR wijze. De Bibliotheek helpt hiermee de slagingskans van theorie-examenkandidaten vergroten.

Een groot aantal mensen (meer dan de helft in 2016) zakt de eerste keer voor het CBR theorie-examen. Met het gratis aanbieden van het oefenprogramma theorie-rijbewijs wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen.