Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek…

by redactie on 22 juni 2017

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

Bibliotheek De Groene Venen biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek in Waddinxveen kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op woensdagochtend 28 juni, de eerstvolgende Walk&Talk gaat het over de dagindeling als je geen werk hebt.

Als je zonder werk zit heb je de dag aan jezelf. Je kunt je dag grotendeels zelf indelen. Dat is heel fijn, eindeloos tv-kijken en lanterfanten. Daar mag je best even van genieten. Maar je wordt daar ook gauw heel passief van en je gaat je gauw sloom en daardoor weer moe voelen. Ellen van Baaren, inspiratie- en sollicitatiecoach, van www.stralendinspireren.nl vertelt hoe je creatiever bezig kunt zijn met solliciteren door je dag anders in te delen. Je krijgt dan veel meer plezier in het hele sollicitatieproces. Weet dat je veel meer mogelijkheden hebt en leer van daaruit met (zelf)vertrouwen de arbeidsmarkt op te gaan. Ga uit van wat je echt leuk vindt en goed kunt dan heb je een veel grotere drive! De kunst is dat je kansen leert zien en in actie komt en blijft.

De Walk&Talk duurt van 9.30 tot 11.30 uur (we starten om 9.30 uur!) en is gratis te bezoeken. Ook de koffie, thee en een koekje zijn gratis. Neem gerust iemand mee die ook op zoek is naar werk!
Aanmelden kan via www.bibliotheekdegroenevenen.nl of walkentalk@bibliotheekdegroenevenen.nl