Opening en open huis ‘Naast de School’ tijdens braderie 10 juni…

by redactie on 3 juni 2017

in Waddinxveen

Het oude pand van Kreater aan Kerkstraat 13 heeft gedeeltelijk een nieuwe maatschappelijke functie gekregen door de huisvesting van het Waddinxveense Sociaal Team en Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Tijdens de Dorpstraatbraderie op 10 juni wordt deze locatie met de naam ‘Naast de School’ om 13.00 uur feestelijk geopend door wethouder Leferink. Daarna is er een open huis met verschillende activiteiten voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom.

Het centrale pand aan Kerkstraat 13, genaamd ‘De School’, is bestemd als wissellocatie voor basisscholen. De naastgelegen voormalige gymzaal (nummer 13a) is verbouwd tot werklocatie en heeft de naam ‘Naast de School’ gekregen. Begin 2017 is ‘Naast de School’ in gebruik genomen door het Waddinxveense Sociaal Team en CJG met onder andere Kwadraad en de Jeugdgezondheidszorg 0 tot 19 jaar.

Alle inwoners zijn van harte welkom tijdens het open huis op 10 juni. Bezoekers kunnen meer informatie krijgen over wat het Sociaal Team en het CJG doen. Ook kunnen zij zich laten rondleiden door het pand, onder het genot van een (gratis) kop koffie of thee, limonade of een ijsje. Voor alle leeftijden zijn er activiteiten te doen, zoals een workshop stoeptegelmozaïeken en Oudhollandse spelletjes. Ook zijn een springkussen en een poppendokter aanwezig en kunnen bezoekers meedoen aan een prijsvraag. Bron: gemeente Waddinxveen