Bezoekers van Huiskamer van de Stad reizen gratis met de bus binnen Gouda…

by redactie on 30 mei 2017

in Ingezonden berichten,Regio

Bezoekers van het Huiskamer van de Stad-festival in Gouda mogen zondag 4 juni a.s. gratis met de stads- en streekbussen van Arriva reizen, zolang ze maar binnen de stadsgrenzen van Gouda blijven. Zo zijn de huiskamers voor iedere Gouwenaar gemakkelijk bereikbaar. Het is een van de acties die Arriva houdt tijdens het Goudse muziek- en kleinkunstfestival Huiskamer van de Stad.

Zaterdag 27 mei vormden de Gouds stadsbussen 1, 2, 3 en 4 al het bijzondere podium voor optredens van Tribute, Flabossa, Refined, Annemarie Brijder en Alexander Franken. Iedereen die een concert wilde bijwonen, kon gratis instappen en een muzikale rondreis door Gouda maken. Bezoekers van de binnenstad werden nog eens getrakteerd op fragmenten uit de musical ‘Footloose’ van Iris Performing Arts, op een buitenpodium achter de Goudse Waag.

De artiesten zijn ook te zien tijdens Huiskamer van de Stad op 4 juni. Het is de vijfde editie van het festival, waarbij Gouwenaars hun huiskamers beschikbaar stellen aan podiumkunstenaars uit Gouda en omstreken.

Gratis reizen op 4 juni!

Wie het festival wil bezoeken, kan gratis met de bus reizen binnen Gouda. Dat maakt alle huiskamers, ook als het regent, gemakkelijk en comfortabel bereikbaar. De reiziger hoeft alleen maar de routekaart (te downloaden op arriva.nl/huiskamervangouda) te laten zien aan de buschauffeur (uitgeprint of op scherm). Op vertoon daarvan kan gratis worden gereisd met een reisgroep van (maximaal) acht personen. De festivalbezoeker kan in alle stads- en streekbussen van Arriva stappen, zolang hij maar binnen de stadsgrenzen van Gouda blijft. Per drie kinderen (4 t/m 11 jaar) is minstens één volwassen begeleider (vanaf 18 jaar) nodig. De dichtstbijzijnde haltes en vertrektijden van de bussen kunnen worden opgezocht via arriva.nl.