RTW op onderzoek…

by redactie on 28 mei 2017

in Ingezonden berichten,Waddinxveen

De lokale omroep van Waddinxveen RTW (fm 105.8) probeert aan de wensen van de luisteraars tegemoet te komen. Eén van de middelen hiervoor is een enquete. Op de website van de omroep, www.rtw.nl, is een enquete geplaatst die t/m zaterdag 17 juni ingevuld kan worden. Hierin kunt u uw wensen over programma’s kenbaar maken, en wij proberen hier uitvoering aan te geven. Jaarlijks in september starten wij onze nieuwe programmering en willen graag uw wensen daarin vervullen.

RTW is de omroep van, voor en door Waddinxveners met een verscheidenheid aan programma’s, zowel informatief als muziekaal. Wij werken op het ogenblik nauw samen met Gouwestad radio en RTV Bodegraven op het gebied van sport.Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt altijd een mail sturen naar programmaleiding@rtw.nl

RTW komt naar u toe deze zomer…

Evenals vorig jaar start RTW op de zaterdagen van 1 juli t/m 26 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur het zomerprogramma “RTW komt naar u toe deze zomer”

Verslaggevers zullen u, zowel in het winkelcentrum, als op andere winkelstrips of bij andere evenementen, staande houden en vragen stellen over u, Waddinxveen en RTW. Het gesprek wordt tegelijkertijd live op de radio uitgezonden.

Op zaterdag 24 juni is er van 14.00-16.00 uur een terugblik op de leukste intervieuws van 2016.We zijn te vinden daar waar de RTW vlaggen zichtbaar zijn. Wist u dat u voor slechts € 25,– per jaar FAN kunt worden van RTW. Met de slogan “word FAN van RTW_FM”hebben wij een heuse fanclub. Kijk voor meer informatie op onze website www.rtw.nl.

RTW is te beluisteren op de kabel 103.4 of via 105.8FM of via www.rtw.nl