Vertelvoorstelling in Het Verzetsmuseum…

by redactie on 1 mei 2017

in Regio

Anna’s Oorlog

Wat zou ik doen als er nu oorlog zou zijn? Vluchten?
En hiermee komt een oud verhaal regelrecht in de actualiteit van vandaag.

Zondag 7 mei geeft Marjo Dames zelfs twee vertelvoorstellingen van het verhaal Anna’s Oorlog. Zowel ’s ochtends als ’s middags opent Het Verzetsmuseum haar deuren én de expositie Kind en Oorlog over de kracht van kinderen in moeilijke en onzekere tijden. Zelfs de schrijfster van het oorspronkelijke verhaal en boek Beatrijs Notel is aanwezig.

Marjo Dames het verhaal van Anna en haar buurjongen Borre. Anna mag niet met haar nieuwe buurjongen omgaan omdat zijn overgrootvader iets gedaan heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog. Iets waar maar beter niet over gesproken wordt. Beide jongeren gaan op een uitgebreide speurtocht langs de verzwegen familiegeheimen.

Marjo Dames is Verhalenvertelster.nl.  Sinds 1999 is Marjo professioneel verhalenverteller en brengt zij verhalen op scholen, in kleine theaters, op festivals, in bibliotheken en overal waar haar verhalen gevraagd worden. Met de vertelvoorstelling Anna’s Oorlog brengt Marjo het jeugdboek tot leven die zowel jongeren als volwassenen van begint tot eind boeit en meeneemt.

Praktisch: LET OP 2 voorstellingen
Datum : zondag 7 mei 2017
Locatie : Verzetsmuseum Zuid Holland, Turfmarkt 30 in Gouda
(ingang via achterzijde via de tuin)
Inloop : vanaf 10.30 uur en 13.30 uur
Aanvang: 11.00 uur en 14.00 uur
Duur voorstelling: 50  minuten
Entree : € 5,- per persoon (contant)

Aanmelding met naam en tijd van voorstelling via info@hetverhalenpunt.nl