Monsterscore Bouncers Basketball Gemixt Onder 12 1…

by redactie on 20 maart 2017

in Sport

Weinig lol beleefde The Jumpers Gemixt Onder 12 1 zaterdagmiddag in de Duikelaar aan de wedstrijd tegen Bouncers Gemixt Onder 12 1. De thuisploeg zette een monsterscore neer van 138 tegen 47. Meer spanning was er bij Bouncers Jongens Onder 14 1 tegen Divine 1, aangezien Divine moest winnen in de strijd om het kampioenschap. Ruime winst was er ook voor Dames 1, Bouncers Meisjes Onder 18 1 en Bouncers Gemixt Onder 12 3.

Dat het zaterdagmiddag in de Duikelaar spannend zou worden tussen Bouncers Jongens Onder 14 1 en het bezoekende Divivine stond bij voorbaat al vast. Uiteindelijk ging de strijd tussen de twee kampioenskandidaten in de 1e klasse A en had Bouncers de uitwedstrijd in Rotterdam met slechts 1 punt verschil gewonnen. En de enige wedstrijd die Bouncers tot nu toe verloor, was uit bij Divine.

De teams gingen voortvarend van start, waarbij de bezoekers het eerste en het tweede kwart voor zich opeisten met 17-23 en 15-18. Rust 32-41. In het derde kwart knokte Bouncers zich volledig terug in de wedstrijd door dit kwart te winnen met 25-13 en voor het eerst op voorsprong te komen, 57-54. Het vierde kwart verliep zenuwslopend, kwamen de bezoekers steeds dichterbij om in de laatste seconden op gelijke hoogte te komen, 69-69 en moest een verlenging de beslissing brengen. In die vijf minuten verlengen kwam Divine er met slechts drie punten niet meer aan te pas en was de winst voor Bouncers met 83-72. Door dit resultaat staat de ploeg met 30 punten uit 16 wedstrijden op de eerste plaats met zes punten voorsprong en een wedstrijd minder op nummer 2, Divine. Komende zaterdag kan de ploeg dan ook kampioen worden. Sporthal de Mammoet, aanvang 15.00 u. Topscoorder was Wessel Alderden met 37 punten.