Zat jij in de jaren zeventig in Bodegraven op school? Lees dan verder…

by redactie on 9 maart 2017

in Waddinxveen

Reünie voormalige RK Mavo St. Jozef uit Bodegraven.

Herinneringen aan de oude Zustertuin op de Overtocht, Trekdrop halen of kauwgom bij Végé of een lekkere gevulde koek of een krentenbol bij bakker Poll? Als jij je herinneringen wilt delen met andere oud klasgenoten of gewoon lekker herinneringen op wilt halen dan kan dat! Zaterdag 8 april a.s. wordt er voor leerlingen van de voormalige RK Mavo St.Jozef Bodegraven een reünie georganiseerd bij De Paardenburgh, Dammekant 2 in Bodegraven.

Dus zat jij bij ons (Ria Thesingh, Lieneke Boers, Riny Roukens, Erik van Eijk en Rob van der Moolen) in de 1e klas in het schooljaar 1971/1972 of was je klasgenoot in de jaren 1973,1974,1975 en 1976 of in het schooljaar 1976/1977 in de 4e klas? (dus examen gedaan in mei 1977) dan is deze uitnodiging voor jou bedoelt.

Aanmelden kan uitsluitend via de website: www.justriny.nl/reunie. Op deze website vind je alle informatie en een aanmeldingsformulier. Heb je toevallig nog foto’s van die schooltijd neem ze dan vooral mee! En ken je nog meer klasgenoten, nodig ze dan vooral uit. We hopen op een grote opkomst!!!

De dj’s van DOUBLE TROUBLE draaien de hele avond lekkere muziek uit de jaren ‘70. De uiterste datum voor inschrijving is 3 april!!!!