Leegstaande winkel wordt Huis van Hoop…

by redactie on 2 december 2016

in Waddinxveen

Een overdekte kerstmarkt in het hart van Waddinxveen waar het gezellig is en waar je warmte voelt. Maar dan verrassend anders. Dat is de Kerst-Inn, Huis van Hoop in het pand aan de Promenade 158 in Waddinxveen; tussen bakker Ammerlaan en Mulder Mode in winkelcentrum Gouweplein. De toegang en koffie zijn gratis.

De Kerst-Inn, Huis van Hoop is de ontmoetingsplek waar ruimte is voor beleving, bewustwording en bezinning. De voor kerst gebruikelijke thema’s als geloof, hoop en liefde staan ook bij de Kerst-Inn centraal.

Hier organiseren lokale goede doelen en kerken allerlei  interessante, leuke en/of mooie activiteiten voor jong en oud. Prikkel de zintuigen; kijk mee, luister mee, spreek mee, doe mee! En geniet bijvoorbeeld van diverse optredens. Bewonder de kunstige dierfiguren of 50 verschillende kerststallen uit alle werelddelen. Bekijk Expeditie Bethlehem op het witte doek.

Dit en heel veel meer is te vinden in de Kerst-Inn, Huis van Hoop op donderdag 8 december van 19.00 tot 21.00 uur, op de zaterdagen 10 en 17 december van 11.00 tot 16.00 uur en 24 december van 11.00 tot 13.00 uur.

Aan de Kerst-Inn, Huis van Hoop werken onder meer de volgende organisaties mee: Amnesty International, Buddyhuis Waddinxveen, Care for Family, Gered Gereedschap, In Herstel, Kerst=Feest, Noah’s Ark, Palet Welzijn, ProPlan, Rotary Club Waddinxveen/Santa Run, Samenloop voor Hoop, Vrienden Hospice Waddinxveen, wijkgemeente De Rank en Wijkplatform Waddinxveen.flyer_vz-1_renamed_927