Santarun 17 december…

by redactie on 1 december 2016

in Waddinxveen

Rotary Santa Run Gorinchem 2010_21Op zaterdagmiddag 17 december 2016 organiseert de Rotary Club Waddinxveen voor de vierde keer de Santarun in Waddinxveen. Dit is een initiatief van Rotary Club Waddinxveen om geld in te zamelen voor meerdere (lokale) goede doelen. De goede doelen van de Santa Run 2016 in Waddinxveen willen iedereen ‘mee laten doen’ in onze maatschappij.

De Santarun is een sponsorloop in kerstsfeer waar jong en oud aan kunnen meedoen. Zo’n 300 als Kerstman verklede deelnemers leggen naar keuze wandelend of rennend een eenvoudig traject van 3 km af; de behaalde tijd is niet van belang. De start is om13.30 uur bij het Cultuurhuys De Kroon. In het winkelcentrum zijn rond de Santarun festiviteiten georganiseerd. Die beginnen om 13.00 uur

Vanaf de start gaat het via o.a. de Prins Bernardlaan, Willem Alexandertunnel, en Petteplas weer door het winkelcentrum naar de finish die bij het Coenecoop College ligt.  De Santarun was de afgelopen jaren een groot succes. Maak dit Waddinxveense evenement ook dit jaar weer tot een groot succes en doe mee! Wij roepen je dan ook op om samen met je familie, de buurt, of vrienden- en kennissenkring mee te doen aan deze oergezellige en onvergetelijke middag. Ook bedrijven, clubs en schoolklassen kunnen meedoen.

Voor 9 € per persoon (€ 7 voor kinderen tot 10 jaar) krijg je een Kerstmanpak en mag je na een gezamenlijke warming-up onder leiding van Sportschool Den Edel die om 13.00 uur begint, om 13.30 uur aan de start verschijnen. Voor alle deelnemers is er een medaille, die aan het einde van de loop zal worden uitgereikt door burgemeester Bert Cremers. Na afloop kun je op het Coenecoop college tot 17.00 uur bijpraten onder het genot van een hapje en drankje en genieten van diverse (muzikale) optredens. Ook is er een marktje en diverse workshops.

Geef je snel op en breng zoveel mogelijk deelnemers mee! Opgeven kan per e-mail: info@rotarysantarunwaddinxveen.nl.