Winterfair in zorgcentrum Souburgh…

by redactie on 1 december 2016

in Waddinxveen

Souburgh heeft een rijke traditie op het gebied van evenementen. De Winterfair is daarin een belangrijk en jaarlijks terugkerend fenomeen. Dit jaar vindt dit evenement plaats op woensdag 14 december van 14:30 tot 18:00 uur. Tijdens deze Winterfair treft men een grote variatie aan kramen, die bijzondere producten of diensten presenteren.

Na een succesvolle Winterfair afgelopen jaar, organiseert Souburgh opnieuw een sfeervolle markt. Een evenement die zowel bewoners van het Zorgcentrum als belangstellenden uit de omgeving in staat stellen om inkopen te doen voor de decembermaand. Veel bekende bedrijven en winkels in en om Waddinxveen staan garant voor goedgevulde kramen.

Een draaiorgel zal deze middag zorgen voor vrolijke klanken. Een vuurkorf en sfeerverlichting zorgen voor een warme sfeer. Er kunnen winterse gerechten gegeten worden. Ook kan men huisgemaakte erwtensoep per liter kopen om mee naar huis te nemen. Verder veel handgemaakte producten, kerst en woonaccessoires, delicatessen, groendecoraties, life style producten, kaarten, boeken en andere cadeauartikelen.