Verkiezing Beste Buur 2016…

by redactie on 28 oktober 2016

in Regio,Waddinxveen

buurVoor alle huurders van Woonpartners Midden-Holland wordt voor de negende maal de Verkiezing Beste Buur gehouden. Deze wordt nu georganiseerd door de wegens fusie tussen twee huurdersorganisaties ontstane nieuwe naam: Stichting Huurdersbelangen Regio Hollands-Midden.

Burenhulp kan veelomvattend zijn en hoeft niet altijd heel groots te zijn, maar het kan voor u van waardevolle betekenis zijn omdat u daardoor bv. niet hoeft te verhuizen. Enkele voorbeelden zijn: af en toe een boodschapje doen, kliko’s aan de weg zetten, de post of tuin verzorgen, maar het kan ook zo veel meer omvatten tot aan mantelzorg c.q. ziekenverzorging toe. Het doet er niet toe wat het behelst als het maar voor en door buren wordt gedaan.

U kunt huurders – die het afgelopen jaar iets voor hun buren of voor de buurt hebben gedaan en woonachtig zijn in de gemeenten Gouda, Waddinxveen, Zuidplas (Zevenhuizen, Moerkapelle) en Boskoop – voor deze verkiezing aanmelden via e-mail: secretariaat@hrhm.nl, telefonisch 0182 610155 b.g.g. 0182 638015 of schriftelijk naar Wingerd 42, 2742 SK Waddinxveen

Alle genomineerden zullen zaterdag 10 december om 14.00 uur feestelijk op Wingerd 42 te Waddinxveen worden onthaald en de jury zal rond 14.15 uur bekend maken wie tot ‘Beste buur 2016’ is gekozen.