Jodan Boys start met voetbal voor 4- en 5-jarigen…

by redactie on 7 oktober 2016

in Ingezonden berichten,Regio

CVV De Jodan Boys gaat dit seizoen starten met voetbal voor 4- en 5-jarigen. De Goudse Hoofdklasser wil daarmee inspelen op de groeiende vraag naar deze spelvorm, die meestal kaboutervoetbal of minivoetbal wordt genoemd. De trainingen gaan plaatsvinden op vrijdagmiddagen om 16.30 uur en worden geleid door Dennis van den IJssel, de trainer van Jodan Boys 1. “We gaan gevarieerde trainingen aanbieden, waarbij plezier voorop staat. Spelenderwijs zullen we de kinderen kennis laten maken met de basisprincipes van het voetbal,” aldus Van den IJssel.

Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken Karel van den Heuvel is ook om een andere reden erg enthousiast: “Ik ben blij dat we ook ruimte krijgen voor 4- en 5-jarigen bij onze vereniging. Hoe vroeger kinderen lid worden, hoe meer we ze kunnen leren tijdens hun opleiding. Daarmee vergroten we de kans dat deze jongens en meisjes uiteindelijk in het eerste heren- of vrouwenteam terecht komen.”

Op vrijdag 28 oktober, vrijdag 4 november en vrijdag 11 november vinden er kennismakingstrainingen plaats. Aanmelden voor deze cyclus van drie trainingen kan kosteloos via jeugdbestuur@cvvdejodanboys.nl. Het is ook mogelijk om direct in te schrijven via ditzelfde mailadres. De eerste officiële cyclus van 10 trainingen gaat starten in maart 2017. Let op: er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar voor kinderen uit 2011 en 20 plaatsen voor kinderen uit 2012. Dus wees er snel bij!