Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen 10 jaar…

by redactie on 8 september 2016

in Waddinxveen

Op 27 november a.s. bestaat Stichting Vrijwilligerswerk Waddinxveen 10 jaar! Natuurlijk willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Professor Lucas Meijs zal op dinsdag 11 oktober vanaf 20:00 uur, in Cultuurhuys De Kroon, zijn licht laten schijnen op de ontwikkelingen die zich voordoen in het vrijwilligerswerk. Enerzijds de betekenis voor de vrijwilligers en anderzijds de vrijwilligersorganisaties.

Lucas Meijs is Nederlands hoogleraar Volunteering, Civil Society and Businesses aan de vakgroep Business-Society Management aan de Rotterdam School of Management, Erasmus University.

Professor Meijs hanteert als kapstok het onderscheid tussen overheid, markt en de Civil society. Aan de hand hiervan zal hij de veranderingen en de betekenis daarvan duidelijk maken. Het bestuur is ervan overtuigt dat de betekenis van de bijdrage van professor Meijs verder reikt dan alleen de bewuste bijeenkomst.

Het is mogelijk om bij deze lezing, in Cultuurhuys De Kroon, aanwezig te zijn. Voor meer informatie of aanmelding: info@vrijwilligerswerkwaddinxveen.nl