Sport

Verslag Timios dames1 en heren1…

by redactie on 16 april 2018

in Sport

Timios H1 oppermachtig tegen Delta H2…

Met nog 2 wedstrijden te gaan in de competitie neemt Timios H1 een fraaie 2e plaats in op de ranglijst van de 1e klasse. Een plek die recht geeft op deelname promotie/degradatie wedstrijden voor de promotieklasse op 28 april. Tegen tegenstander Delta H2 uit Delft wilde Timios in de laatste thuiswedstrijd vrijdagavond in De Plataan een goede wedstrijd laten zien tegen de nummer 10.

De wedstrijd begint met een foutenfestival van beide kanten. Delta heeft veel moeite een goede service af te leveren en de aanvallers van Timios slaan de ballen te vaak buiten de lijnen. Vanaf 9-9 komt Timios echter los en is niet meer te stoppen. In 3 lange servicebeurten wordt er een einde aan de set gemaakt en worden er niet meer dan 11 punten aan Delta gelaten.

In de 2e set komt Timios direct vlammend uit de startblokken met 6-0. Delta is kansloos tegen de muur die Timios optrekt bij de blokkeringen. En als de bal er langs wordt gespeeld staat er een dijk van een verdediging met libero Milan Merkus. De blokkering van Delta krijgt geen moment grip op de spelverdeling van Rens de Rooij waardoor ook deze set snel met 25-11 wordt gewonnen.

Om bij alle spelers wedstrijdritme te houden start Timios de 3e set met een andere spelverdeler en diagonaalspeler. Even lijkt het er op dat Delta tegen dit Timios iets meer grip krijgt. Maar al snel dendert de Timios trein met dezelfde vaart verder en pakt de set met 25-14. In de 4e set heeft Delta al geen illusies meer maar wil zo goed mogelijk tegenstand bieden. Een paar keer weet het team uit Delft een direct scorende aanval af te leveren. Het side-out spel van Timios is voor Delta vele malen te sterk waardoor ook de 4e set winst oplevert voor Timios (25-11).

In de laatste competitiewedstrijd, volgende week tegen de nummer 8 in de competitie heeft Timios genoeg aan 3 punten om de PD-wedstrijden veilig te stellen.

Timios houdt Gemini van kampioenschap…

Afgelopen zaterdag reisde de dames van Timios af naar Voorschoten. Al vroeg, om 13 uur, mstond de wedstrijd tegen Gemini-Kangeroes D1 op het programma. Dit team bezet momenteel de 2de plek met een gelijk aantal punten als de nummer 1, Inter Rijswijk. Voor Gemini staat er dus nog veel op het spel, waar het eerste damesteam van Timios al weken weet dat het handhaaft. Lekker spelen en kijken of we het deze kampioenskandidaat lastig kunnen gaan maken was dan ook de opdracht. En daaraan werd meer dan voldaan.

In de eerste set liep bijna alles vlekkeloos bij Timios D1. De pass lag goed, de set-up werd goed gebracht en er werd geknald in de aanval. Gemini-Kangeroes raakte van slag, zij hadden niet op zoveel tegenstand gerekend, het 1e treffen van beide teams was namelijk een eenvoudige 4-0 overwinning voor Gemini. Na een spannend einde wonnen de dames van Timios de eerste set met 23-25.

Timios had de smaak te pakken en ging met vertrouwen de tweede set in. Vanaf het begin van de tweede set gingen de dames er vol tegenaan en Timios stond dan ook aardig wat puntjes voor, vooral door mooie service series. Gemini liet zich echter niet kennen en sloop langzaam maar zeker dichterbij. Bij Timios haperde de pass heel eventjes en opeens was daar weer een gelijkspel. Door een paar kleine foutjes in de laatste paar punten ging de set helaas met 25-23 naar Gemini-Kangeroes.

Na het verlies van de 2de set werd er uitgesproken dat Timios eigenlijk een hele goede wedstrijd stond te spelen. De foutjes eruit halen, servicedruk er weer op en op naar de derde set. Er werd gevochten voor elke bal en er ontstonden, mede door de houten vloer van Gemini, een flink aantal schaafwonden en blauwe plekken. Maar helaas resulteerde het harde werken niet in setwinst. Ondanks een enorme inhaalslag nadat er met een grote achterstand gestart werd, eindigde ook de derde set in een nipt verlies. (23-25)

In de vierde set liep het allemaal niet meer zoals in de vorige sets. De passes kwamen te dicht op het net waardoor er geen goede set up gegeven werd en dus ook geen scorende aanval meer. Eerder deze wedstrijd was dat waarmee Timios de punten scoorde. Het lukte de waddinxveense dames niet meer om druk op Gemini te zetten, wat ook de laatste set pakte met 25-17.

3-1 verlies voor Timios, maar een erg goede wedstrijd waarin de dames hebben laten zien dat ze mee kunnen op het nivo van de kampioenskandidaten. Sterker nog, waar ze waarschijnlijk zelfs Gemini van een kampioenschap afgehouden hebben door 1 set te winnen.De groei die het team en de meespelende B-jeugd laat zien is veelbelovend voor het komend seizoen. Maar volgende week, 21 april, 16.30 uur, eerst nog de laatste thuiswedstrijd van Timios Dames 1. De laatste kans om de dames dit seizoen in actie te zien.

Toos 3e plaats bij Turncompetitie…

by redactie on 27 maart 2018

in Sport

Op zaterdag 24 maart turnde Lonne de Lange, Rosalie Janse, Quinty Troost, Suzanne Koelewijn en Kyra Minnema uit komend in poule 2, hun tweede turncompetitiewedstrijd. De tegenstanders waren AVGV, Thor en Heres.

Toos begon hun wedstrijd op brug met een knappe 2e plaats voor Kyra en ook als team werd Toos 2e. Op balk turnde de meiden ook mooie oefeningen wat resulteerde in een 2e plek voor Quinty en een 3e plek voor Lonne en ook weer een 2e plek als team. Op vloer turnde de meiden mooie oefeningen op muziek. Het laatste toestel was sprong waarop Quinty de mooiste sprongen liet zien van de TOOS meiden en werd knap 2e op dit toestel.

Na vier onderdelen behaalde de TOOS meiden een nette 3e plaats ruim voor Heres en net achter Thor. Op 7 april sluiten deze meiden hun turncompetitie af met een thuiswedstrijd.

Heren Bouncers Basketbal verslaat DBV Rowic…

by redactie on 26 maart 2018

in Sport

Bouncers Heren 1 boekte in Dordrecht tegen D.B.V. Rowic 1 de vijfde overwinning op rij, 75-89. Bouncers Heren 2 verloor de wedstrijd tegen koploper Lokomotief 3 in het laatste kwart, 68-81.

Zaterdagavond gaven DBV Rowic 1 en Bouncers Heren 1 in sporthal Sportboulevard elkaar weinig toe, maar trok Bouncers de winst in het eerste kwart dankzij een score van Lennart Heijmans in de laatste seconden naar zich toe, 18-19. De winst in het tweede kwart was met 19-14 voor Rowic en daarmee de rust inging met vier punten voorsprong, 37-33. In het derde kwart was het stuivertje wisselen met in de derde minuut een gelijke stand, 45-45, waarna Bouncers uitliep naar een 55-61 voorsprong aan het einde van het derde kwart. In het vierde kwart kwam Rowic nog terug tot vier punten, 67-71, maar schakelde Bouncers een tandje bij en won nog met redelijk verschil, 68-81. Topscoorder was Niels Scheps met 19 punten. Overigens kan de ploeg als alles meezit nog in de top drie eindigen in de landelijk Tweede Divisie C.

Sinds afgelopen week beschikt volleybalvereniging Timios over heel veel nieuw trainingsmateriaal. De aankoop van het nieuwe materiaal, waarmee leuke gevarieerde (jeugd) trainingen gegeven kunnen gaan worden, is mogelijk gemaakt door een steuntje in de rug van Rabobank Gouwestreek. Namens de ledenraad van de Rabobank waren Hester Faber en Albert de Vries in sportzaal De Groenswaard aanwezig om te zien wat er allemaal mogelijk is met het nieuwe trainingsmateriaal. Voorzitter Angela Hunink dankte de Rabobank voor de gift uit het Rabofonds. Voor Timios van groot belang omdat in trainingsmateriaal moet worden voorzien in zowel Waddinxveen als in Boskoop. Albert de Vries benadrukte dat de Rabobank het belang inziet van verenigingen binnen gemeenten omdat die de lokale samenleving versterken. Direct na de korte speeches gingen een aantal trainingsgroepen aan de slag met het nieuwe materiaal en werd trainers getoond wat voor mogelijkheden het nieuwe materiaal allemaal biedt.

Werd vorig weekend won Bouncers Heren 1 in Delft knap van Punch 2, afgelopen zaterdag werd er opnieuw gewonnen. Nu van BC Langstraat Shooters uit Waalwijk, 81-58. Naast Heren 1 kwamen nog 10 teams tot winst (vooral de jongste jeugd was op dreef) en moesten 7 teams een nederlaag incasseren.

De opening zaterdagmiddag in de Mammoet was voor het bezoekende BC Langstraat Shooters 1, maar halverwege het eerste kwart nam Bouncers Heren 1 de voorsprong over en daarmee de winst in het eerste kwart, 23-17. Ook in het tweede kwart deden de ploegen met 16-14 weinig voor elkaar onder. Rust 39-31. In het derde kwart plaatste Bouncers een tussensprint met onder andere een driepunter van Timmo Heijmans en stond de ploeg van trainer/coach Ben Ponsioen bij het ingaan van het vierde kwart op een ruime 68-41 voorsprong. Het vierde kwart was met 17-13 nog wel voor de bezoekers, maar de overwinning van Bouncers kwam niet meer in gevaar 81-58. Timmo Heijemans en Boudewijn Koppen scoorden elk 19 punten.

De meest spanning van het afgelopen weekend zat in de wedstrijd van Bouncers Heren 22 tegen koploper BV Oegstgeest 1, vrijdagavond in de Duikelaar. De ploegen gaven elkaar geen duimbreedte, waarbij Bouncers wat moeite had met de zone-verdediging van de bezoekers. Bij rust stond Bouncers nog wel voor, 22-19, maar was de stand na het derde kwart weer gelijk, 37-37. In het vierde kwart bedroeg de maximale voorsprong van Bouncers 8 punten, maar kon die niet vasthouden en trok Oegstgeest de stand in het vierde kwart gelijk, 59-59. De noodzakelijke verlenging gaf wederom een gelijk opgaande strijd te zien, maar was het Bas Sluijs die in de laatste seconden de strijd in het voordeel van Bouncers besliste, 67-65. Koen Sluijs was topscoorder met 21 punten.

Ruime zege voor Bouncers…

by redactie on 6 maart 2018

in Sport

Wederom een beperkt programma afgelopen weekend, met wisselend resultaat. Van de zeven wedstrijden werden er drie gewonnen en vier verloren.

Bouncers Heren 22 ontving zaterdagmiddag in de Mammoet Jump IJsselstein en gezien de stand op de ranglijst zou de thuisploeg deze wedstrijd moeten kunnen winnen. En dat deed de ploeg. Vanaf het begin werden de bezoekers onder druk gezet, hetgeen resulteerde in een al beslissende ruststand van 49-28. Ook in het derde kwart, 23-16, bleef Bouncers de bovenliggende partij. Bouncers probeerde de 100 punten nog vol te maken, maar bleef steken op 98-56. Bas Sluijs was topscoorder met 21 punten.

Bouncers Dames 1 toog naar Rijswijk om daar de strijd aan te binden met koploper Lokomotief 2. De Rijswijkse dames pakten met 20-13 de winst in het eerste kwart om vervolgens ook het tweede kwart te winnen, rust 37-24. Die voorsprong gaf de thuisploeg niet meer uit handen en won met 69-50. Opvallend was het aantal gemiste vrije worpen aan Bouncerszijde. Danielle van de Werf was topscoorder met 10 punten. In Leiden hadden LUSV 2 en Bouncers Heren 2 de nodige moeite om tot scoren te komen en via een magere 9-7 in het eerste kwart wonnen de Leidse studenten uiteindelijk met 44-38. Ewout Spruijt nam voor Bouncers 10 punten voor zijn rekening.

Op papier zou de wedstrijd van Bouncers Heren 4 uit in Nieuwerkerk tegen Waterdragers 4 geen probleem mogen zijn. Dat pakte toch een beetje anders uit. Beide ploegen hadden gezien de stand na het eerste kwart, 6-2, de nodige moeite om op gang te komen. In het tweede kwart waren de remmen met 27-30 echter los, hetgeen een 33-32 ruststand opleverde. Het bleef spannend en pas in de laatste minuten van het vierde kwart wist Bouncers voor de eerste keer op voorsprong te komen om uiteindelijk te winnen met 51-54. Nick van Vliet was met 16 punten topscoorder.

In Almere ging de strijd tussen Almere Pioneers 16 1 en Bouncers Jongens 16 1 gelijk op en pakte de thuisploeg na een 28-31 ruststand uiteindelijk nipt de overwinning met 50-49. In Delft kon Bouncers Jongens 16 3 het net niet bolwerken tegen DAS 2. Via een 28-23 ruststand en 46-39 stand na het derde kwart kwam Bouncers in het vierde kwart met 59-57 nog heel dichtbij, maar werd verzuimd door te drukken en ging de winst alsnog naar DAS, 62-57. In Almere speelden Almere Pioneers 14 1 en Bouncers Jongens 14 1 een gelijk opgaande strijd, waarbij Bouncers steeds een lichte voorsprong had, rust 31-38. Pas halverwege het vierde kwart kon Bouncers echt het verschil maken, om uiteindelijk te winnen met 67-40. Maurits de Jong was met 18 punten topscoorder.

Programma:

Vrijdag 9 maart 2018, sporthal de Duikelaar Waddinxveen.

19.15 u Bouncers Heren 20 1 BV Alphia 1
21.00 u Bouncers Heren 2 Westland Stars 2

Zaterdag 10 maart 2018, sporthal de Duikelaar Waddinxveen.

17.00 u Bouncers Jongens 12 1 MBCA Amstelveen 1
17.00 u Bouncers Gemixt Onder 10 2 CobraNova 3

Zaterdag 10 maart, sporthal de Mammoet Gouda.

20.00 u Bouncers Heren 4 BOB 2
20.00 u Bouncers Meisjes 18 1 Bv Squirrels 1

Ruime overwinning Bouncers basketbal…

by redactie on 27 februari 2018

in Sport

Afgelopen weekend, met twee thuis- en vier uitwedstrijden, een beperkt programma voor Bouncers Basketball. Met vijf overwinningen echter wel een succesvol weekend.

Het was een eindje rijden naar Zutphen, maar dat was voor Bouncers Jongens 12 1 geen enkel probleem, want in de Hanzehal werd tegen Hanze Stars 1 een prima wedstrijd gespeeld. In het eerste kwart bleef de thuisploeg met 16-29 nog een beetje in de buurt van Bouncers, maar daarna was het over. Want via een 30-51 ruststand pakte Bouncers een ruime 67-104 overwinning, waarbij met nog anderhalve minuut voor einde wedstrijd de 100 puntengrens werd gepasseerd. Topscoorder Seal Diouf nam met 53 punten de helft van de Bouncersscore voor zijn rekening. In Leiden was er voor Bouncers Jongens 14 1 tegen BS Leiden 2 ook een ruime overwinning, 64-91. De ploeg kende met 8-24 in het eerste kwart een prima start en werd de voorspong in het tweede kwart verder uitgebouwd naar een ruststand van 27-51. Bouncers bleef in de tweede helft de bovenliggende partij en het was Tristan Toet die aan het einde van het vierde kwart met drie benutte vrije worpen de eindstand bepaalde op 64-91. Topscoorder was Latif Diouf met 27 punten. Met deze overwinning blijft de ploeg in het spoor van koploper Divine.

Toos Turnsters behalen 1e plaats…

by redactie on 27 februari 2018

in Sport

Zaterdag 24 februari begon de Turncompetitie voor de dames van het TOOS turnteam verplichte oefenstof D1. Het team bestond uit Djemaya Pooran, Elize van Kats, Carlijn Eijpe, Fleur Neeleman, Jasmijn van Rooijen en Maud van Ringelenstein en turnde tegen GV Boskoop en Mobilee 1 &2 uit Woerden. De opdracht was om als team een zo’n hoog mogelijke score te behalen over de 4 wedstrijdtoestellen.

De dames starten op het onderdeel sprong, met hoge salto’s en mooie overslagen behaalde zij als team hier een 2e plek. Individueel werd Fleur 2e en Djemaya 3e op sprong. Een goede start van de wedstrijd. Balk was het 2e toestel voor de TOOS dames. Hier werden mooie oefeningen geturnd wat resulteerde in een ruime overwinning op dit toestel. Op vloer lieten alle dames strakke oefeningen op muziek zien. En dat was ook terug te zien in de scores. Ook hier behaalde het team een 1e plek. Djemaya behaalde individueel de 1e plek op vloer en Carlijn werd knap 5e. Het laatste onderdeel was brug, altijd een sterk onderdeel van TOOS en dat bleek vandaag ook weer zo te zijn. Wederom werd er een 1e plek behaald met het team. Met een eindscore van 198.400 werd het TOOS turnteam knap 1e, ruimschoots voor Mobilee 2, Mobilee 1 en GV Boskoop. De volgende wedstrijd zal op zaterdag 7 april zijn te Bergschenhoek.

Zaterdag 24 februari speelde het eerste damesteam van Timios na lange tijd weer een thuiswedstrijd in de Groenswaard in Waddinxveen. Dit was de 1e thuiswedstrijd onder leiding van Hans Glaubitz, die sinds ongeveer 1 maand bij de dames aan het roer staat.

Na lang wachten tot het veld vrij was (gelukkig was het veld erna wel leeg voor de warming-up), begon dan eindelijk de wedstrijd tegen SKC. Het was nog maar kort geleden dat de teams elkaar voor het eerst hadden getroffen. Toen ging de volle winst naar SKC. Benieuwd of het thuisvoordeel z’n uitwerking zou hebben.

Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd en het ging dan ook lange tijd gelijk op. Bij 15 punten stopte de druk vanaf de zijde van Timios. De verdediging zat goed, alleen we misten een kill blok en de aanvallers kwamen niet tot scoren. Helaas een verlies (17-25) in de 1e set, maar we wisten zeker… wij kunnen deze meiden hebben!

We begonnen de 2e set met hetzelfde team als in de 1e set. De meiden kregen één duidelijke opdracht mee: meer servicedruk! Een aantal speelsters lieten een prachtige serviceserie zien. Dit bleek zo bepalend dat we het team van SKC zo uit het veld konden vegen (25-17). In de 3e set werden dezelfde service series weer herhaald (25-15) en de 2-1 voorsprong was een feit.

Aan het begin van de 4de set waarschuwde Hans Glaubitz nog voor het bekende onderschatten van de tegenstander. Maar helaas gebeurde dit toch. De servicedruk verdween en SKC kon weer volop hun eigen spel spelen. De winst ging dan ook te makkelijk naar de overkant (18-25).

Een 5e set moest de doorslag geven. Er werd gewisseld in de hoop dat de frisse spelers het tij konden keren, maar bij de veldwissel stond Timios toch op 3 punten achterstand. Er werd weer terug gewisseld en de laatste paar punten leken weer op de goede 2de en 3de set die Timios eerder speelde. Servicedruk was opnieuw doorslaggevend voor de score van 15-13. De winst was binnen voor Timios.

Na wat positiewisselingen en de komst van een nieuwe trainer-coach was dit weer de eerste winst voor Timios D1. Er werd hard gewerkt en flinke delen van de wedstrijd was er goed spel te zien. Veelbelovend voor de komende wedstrijden!

De 12 jarige Mels van Herk uit Boskoop, is afgelopen zondag 18 februari als Europees kampioen terug gekomen uit Duitsland ! Mels is een van de jonge talenten die traint bij Team Waddinxveen de kickbox afdeling die onder de vleugel van Total Body Center gevestigd is!

Mels kwam uit in de groep van de gewichtsklasse min 46 kilo… Op het K1 2018 European Championship Germany tournooi te Mulheim a.d. Rurh in Duitsland

Het is heerlijk als het vele trainen en de inzet van beiden wordt beloont met de titel daar zijn we heel erg trots op. Mels is een van onze talenten en je ziet bij deze groep dat ze er alles voor over hebben, enthousiast trainen en echt willen. Dat geeft plezier in het werken en coachen aldus de trotse trainer Danny Massing. Mels zat in een poule van 10 vechters waarvan de winnaars tegen elkaar uitkwamen uiteindelijk na 3 technisch gewonnen partijen kon Mels zich Europees winnaar noemen.

Geslaagde demo-avond Illusion

by redactie on 20 februari 2018

in Ingezonden berichten,Sport

Afgelopen zaterdagavond was het een drukte van belang in TOOS Plaza, waar Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, haar eerste demo-avond organiseerde. Het doel van de demo-avond was om uitleg te geven over de twirlsport en de afdeling en om de nieuwe routines te presenteren voor het aankomende wedstrijdjaar. Veel familie, vrienden en andere geïnteresseerden waren aanwezig om de routines te bewonderen. Een hoop jonge twirlers lieten hier voor het eerst hun teamroutine of solistisch onderdeel zien. Dit was de perfecte mogelijkheid om alvast te oefenen voor de eerste wedstrijden die begin dit jaar zullen plaatsvinden.

De avond startte met een gezamenlijke dans. Hierna nam hoofdcoach Renske Langendam het woord om uitleg te geven over de afdeling en wat er bij twirlen allemaal komt kijken. Ook werd hier aangegeven dat een deel van de opbrengsten van de avond gedoneerd zou worden aan Stichting Kinderhulp. Hierna mochten de leden alle wedstrijdroutines laten zien op de onderdelen Kidstwirl, 1-baton, 2-baton, Super-x-strut, Dancetwirl, Duo Twirling en Large team, waarbij het publiek goed het verschil kon zien in benodigde technieken. Na de optredens werd de voorstelling gezamenlijk afgesloten met wederom een vrolijke dans. Ook bestuurslid Ellen van Harten nam tussen de optredens door het woord om uitleg te geven over het belang van vrijwilligers en sponsoracties binnen de vereniging.

Eerder op de dag hadden vier leden van Team C examen gedaan voor hun lesboekje één. Dit examen wordt bij de jeugd afgenomen om te kijken in hoeverre de ze de basistechnieken van twirl en dans beheren. De dames Jet Russcher, Sophie Vermeulen, Gizem Aday en Daphne Timmermans hadden hard geoefend en wisten allemaal hun diploma te behalen, welke ze aan het einde van de voorstelling in ontvangst mochten nemen. Ook was er een moment om alle sponsoren, hulpmoeders en docenten te bedanken. Al met al was het een geslaagde avond en een goede start voor het nieuwe twirljaar.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl

Het meisjes B1-team van volleybalvereniging Timios is erin geslaagd om de halve finale van de bekercompetitie te behalen door met 3-0 te winnen van het Goudse Vollingo MB1. Eerder werden al teams uit Woerden en Stolwijk verslagen.Vollingo MB1 komt uit in de Topklasse, wat een klasse hoger is dan de Hoofdklasse waarin Timios speelt. Op papier zou het Goudse team dus met gemak van Timios moeten kunnen winnen, maar in een derby kan van alles gebeuren.

Het talentvolle Waddinxveense team van de coaches Van Maaren en Verschoor liet dat deze wedstrijd zien door het hoofd koel te houden en goed samen te spelen. Hoewel de 1e set moeizaam begon met veel servicefouten, zag het publiek dat Timios erop gebrand was om te winnen. Lange rally’s werden hard bevochten en na elk punt werd er volop feest gevierd. Even zag het ernaar uit dat de set naar Vollingo zou gaan, maar na een paar spannende rally’s werd de set nipt met 27-25 door Timios gewonnen.In de volgende 2 sets kwam er nagenoeg geen tegenstand meer van de Goudse meisjes en werden zij overklast door Timios. Met een aantal zeer goede servicebeurten, goed verdedigend werk en harde aanvallen op het midden liet Timios zien wie er terecht doorgaat naar de halve finale. De setstanden waren duidelijk: 25-12 en 25-14.

De tegenstander en datum voor de halve finale van de beker zijn nog niet bekend. Het kan Forza Hoogland uit Amersfoort, Dinto uit Warmenhuizen of de winnaar van de wedstrijd Kalinko (Scheveningen)-RVV (Katwijk) worden.

Winst voor heren Bouncers 1…

18 februari 2018

Heren 1 van Bouncers Basketball behaalde zaterdagmiddag in sporthal de Mammoet een regelmatige 79-51 overwinning op het bezoekende Hurricanes 1 uit Spijkenisse. Verder waren er overwinningen voor Bouncers Heren 2, Heren 22 en 20, Jongens 16 3, Jongens 14 1, 2 en 3, Jongens 18 1 en Gemixt Onder 10 1. Bouncers Heren 1 opende […]

Lees verder →

Toos turnsters presteren goed…

18 februari 2018

Afgelopen weekend zijn 10 TOOS-turnsters in actie gekomen tijdens districtswedstrijden Zuid-Holland Noord in Den Haag. Tijdens deze wedstrijden is er een plek in de districtfinale en toestelfinales te bemachtigen. Instappers, Djemaya Pooran en Elize van Kats begonnen ijzersterk op vloer. Djemaya werd met een super score van 14.033 knap 1e en Elize, 13,233, 4e. Bij sprong […]

Lees verder →

Timios heren 1 pakt thuis weer de winst…

18 februari 2018

Na vorige week verloren te hebben in Delft lieten de mannen van volleybalvereniging Timios vrijdagavond in De Plataan maar één puntje liggen tegen Monza H1 uit Monster. In het begin van de wedstrijd is een niet soepel spelend Timios te zien. Ondanks dat weet het team te voorkomen dat Monza voorsprong kan nemen. Monza staat […]

Lees verder →

Dubbel verlies Timios H1…

13 februari 2018

In week die begon met de kwartfinale in de beker op maandagavond in thuishal De Plataan en een uitwedstrijd tegen de nummer 2 in de competitie kon het eerste herenteam van Timios een dubbelslag slaan. De week werd echter afgesloten met een enorme domper. Maandagavond werd in de bekerwedstrijd uitstekend gestreden tegen het sterke VTC […]

Lees verder →

Opnieuw winst voor dames Bouncers…

13 februari 2018

Een erg succelsvol weekend kende Bouncers Basketball niet, want van de negen wedstrijden gingen er zes verloren. Winst was er alleen voor Bouncers Dames 1, Bouncers Heren 2 en Bouncers Gemixt Onder 12 2. De dames van Bouncers Basketball ontvingen zaterdagmiddag in de Duikelaar het tweede damesteam van Utrecht Bulls. Gezien de stand op de […]

Lees verder →

Wielerronde afgelast…

12 februari 2018

De organisatie van de Ronde van Waddinxveen, welke traditioneel plaatsvind op tweede Paasdag, heeft laten weten dat de wielerronde dit jaar niet doorgaat. Reden is dat het parcours van de afgelopen jaren onder handen wordt genomen en de bekeken alternatieven niet geschikt zijn. Hopelijk gaat de ronde van 2019 wel gewoon plaatsvinden.

Lees verder →

TOOS start seizoen met 3e plaats bij Turncompetitie…

5 februari 2018

Op zaterdag 13 januari turnde Lonne, Rosalie, Quinty, Suzanne, Kyra & Anne-Lotte hun eerste wedstrijd van dit seizoen. Zij opende de turncompetitie tegen Boskoop/SJZ, Reflex en AVGV. Het 1e toestel was balk waarop Lonne een mooie oefening liet zien en een keurige 3e plaats behaalde. Sprong verliep ook keurig. Alle scores van de 4 teams […]

Lees verder →

Dubbele winst voor Timios Meisjes B1…

5 februari 2018

Het talentvolle MB1 van Timios is winterkampioen geworden in de 1e klasse en komt daarom vanaf januari uit in de Hoofdklasse C van de regio West. Op 6 januari begon het 1e jaars B-team aan de tweede helft van het volleybalseizoen met de voorronde van het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap (NOJK). Het team eindigde als […]

Lees verder →

Winst voor Bouncers basketbal…

5 februari 2018

Na een paar nederlagen op rij was er het afgelopen weekend weer winst voor Bouncers Heren 1. Winst was er ook voor Bouncers Dames 1 Heren 1 ging in Maasluis op bezoek bij het laag geklasseerde Green Eagles 1 en deed wat het moest doen: winnen en dat deed de ploeg met met 52-61. Daarmee […]

Lees verder →

Timios Dames 1 pakt de punten…

29 januari 2018

Zaterdag 27 januari speelde het eerste damesteam van Timios thuis tegen Aspasia dames 2. De wedstrijd wordt sterk geopend door de Timios dames, de eerste set wordt met 25-19 binnengehaald. De tweede set kent een wisselend verloop en wordt na een mooie voorsprong toch nog weggegeven met 22-25. Na een trage start in de derde […]

Lees verder →

Verlies voor Bouncers basketball…

29 januari 2018

Uit was nipt verloren van Binnenland 2, maar vrijdagavond in de Mammoet kwam de ploeg van trainer/coach Ben Ponsioen toch wat tekort. De Barendrechters waren wat scherper en wonnen redelijk afgetekend met 52-71. De dames van Bouncers gingen in Leiden op bezoek bij koploper BS Leiden 1, maar konden geen vervolg geven aan het succes […]

Lees verder →

Timios…

22 januari 2018

Timios vergeet door te zetten Afgelopen vrijdag 19 januari reisde Timios Dames 1 af naar de Houtrusthal in Den Haag. De tegenstander was het derde dames team van Kalinko. Onder begeleiding van coach Elise Aref, die nog niet mag spelen door een schouderblessure, begonnen de dames aan het inslaan en inspelen. Helga Teerhöfer was na […]

Lees verder →

Winst voor dames Bouncers basketbal…

22 januari 2018

De dames van Bouncers Basketball onvingen vrijdagavond het hoger geklasseerde Crackerjacks 1 uit Amersfoort. Uit hadden de dames nog met klein verschil verloren, maar in de Duikelaar was Bouncers met degelijk spel de betere partij en won met 41-31. Bouncers Heren 1 kreeg zaterdag het eerste team van SBU uit Utrecht op bezoek. De studenten […]

Lees verder →