Sport

(Nonna Elshout samen met haar trainer Danny Massing)

de 11 jarige Nonna Elshout heeft verleden weekend (10/9) op de Muay Thai WTKA Dutch Open in Venray haar eerste NK titel veroverd. Ze kwam uit in haar groep van de gewichtsklasse min 45 kilo… de eerste ronde begon Nonna gelijk aanvallend met een paar mooie combinaties en het sterke clinchen zorgde ervoor dat het in de tweede ronde werd beslist. de tegenstandster gaf op en de belt ging mee naar Waddinxveen….

Nonna is een van de talentjes van Total Body Center vertelt haar trotse trainer Danny Massing, het is fijn om te zien dat het vele trainen en de tijd die we er met elkaar in steken op deze manier beloont wordt.. Onze kracht is dat we het trainen met elkaar doen.. de ouderen pakken de talentjes af en toe onder hun hoede om de pads te draaien of te leren clinchen.. en de talentjes hebben er zelf super veel voor over.. ons motto is SAMEN UIT, SAMEN THUIS.. we doen het met elkaar!

Total Body Center is de thuisbasis van Muay Thai Team Waddinxveen en uitgegroeid tot een regionaal bekend team. Je kunt er kickboksen vanaf 6 jaar zowel recreatief als wedstrijd gericht. Sinds 3 jaar zijn ze uitgebreid met een 300 m2 fitnessafdeling en andere groepslessen.

Makkelijke seizoenstart voor Timios Heren 1…

by redactie on 17 september 2017

in Sport

Nog voordat de competitie van start gaat moest het 1e herenteam van volleybalvereniging Timios voor de 1e ronde in de bekercompetitie afreizen naar Pijl PQV in De Lier. Ten opzichte van vorig jaar heeft het team geen veranderingen ondergaan. Het op elkaar ingespeelde team uit de 1e klasse moest het in deze bekerwedstrijd opnemen tegen het 2e herenteam van Pijl PQV dat in de competitie uitkomt in de 2e klasse.

Het werd voor Timios een makkelijke avond. Het team weet een flinke servicedruk te combineren met fraaie aanvalscombinaties. Dit spelletje ging in de meeste rally’s iets te snel voor Pijl PQV dat het Timios geen moment moeilijk kon maken. Passer-lopers Niels Verschoor en Erik-Jan de Keijzer werden keer op keer goed bediend op de buitenkant door spelverdeler Rens de Rooij. Alle drie de spelers lukte het om diverse aces te slaan met sprongservices. Middenaanvallers Luck Crijnen en Martien Grootendorst kwamen ook goed aan hun trekken omdat de passing prima in orde was. Grootendorst wist in totaal 4 serviceaces te produceren. Op de diagonaal positie verdeelden Milan Merkus en Arjan van Schoonhoven de speeltijd. Het team liet zien goed op elkaar ingespeeld te zijn. Omdat twee spelers niet konden aantreden deze avond was middenaanvaller Harm Griffioen van het 2e herenteam aan de selectie toegevoegd. Hij laat zien goed mee te kunnen op dit niveau en is dus een waardevolle back-up voor het team.

In de eerste set wist Pijl PQV nog 16 punten te behalen maar set twee en drie gingen verloren met 13-25 en 14-25. Voor Timios was het een goede wedstrijd om wat ritme op te doen voordat de competitie komende vrijdagavond in de Plataan in Boskoop tegen Sovicos H2 van start gaat.

Vijf jonge scholieren uit de groepen 5 en 6 hebben in de damwereld de Eben Haezerschool Boskoop een beetje op de kaart gezet. Het Boskoops team speelde met 5 jonge dammers, waarbij steeds een andere wisselspeler werd ingezet. Jonge enthousiaste en leergierige dammers.

Via een 2e plaats in het Waddinxveens damtoernooi, een 4e plaats bij de provinciale damstrijd en de 1e plaats in een van de landelijke halve finales werd een plaats in de finale om het Nederlands kampioenschap veilig gesteld.

En het moet gezegd, er werd steeds beter gespeeld. Dick Berghout, een van de begeleiders van dit team, heeft nog enkele lessen verzorgd. Dick Berghout was zelf in 1993 kampioen bij de aspiranten van de Dambond Midden Holland. Door de opgedane kennis raakten de spelers nog meer geënthousiasmeerd. Daarbij ontdekten zij ook steeds meer trucjes en beleefden daardoor meer en meer de vele mogelijkheden en de schoonheid van het spel. Dammen is meer dan alleen maar een schijf te verplaatsen.

Op zaterdag, 20 mei werd de finale in Gramsbergen gespeeld. Het team van de Boskoopse school ging er eens goed voor zitten. Ze waren vol goede moed, maar de dammers kregen te maken met een heel sterk deelnemersveld.

Naast 2 keer winst en 1 keer een gelijkspel werd 6 keer een nederlaag geleden. Het team eindigde in de onderste regionen, maar de dammers mogen trots zijn op wat zij in dit schooljaar hebben bereikt.

Deze groep dammers wil zich nog meer verdiepen in het dammen. In dat geval belooft dat nog wat voor de 2 komende schooljaren. Deze talentvolle jongeren mogen zich dan meten met andere spelers, de pupillen uit de leeftijdscategorie van de groepen 7 en 8.

De Rehobothschool uit Ochten werd kampioen van Nederland bij de welpen.

Een dagje twirlen in Sporthal de Dreef

by redactie on 14 mei 2017

in Sport

Altijd al meer willen leren over de sport twirlen? Aankomende zaterdag 20 mei organiseert Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen , wederom een twirlwedstrijd in sporthal de Dreef in Waddinxveen en jij kan erbij zijn!

Vanaf 9:30 uur zal de wedstrijd van start gaan. Verschillende onderdelen zullen voorbij komen op de wedstrijdvloer, uitgevoerd door twirlers van verschillende leeftijden en niveaus. De juryleden zullen de sporters beoordelen op hun technieken en presentatie. Uiteraard zullen alle leden van Illusion aanwezig zijn om hun routines aan de juryleden en het publiek te tonen.

Omstreeks 17.30 zal de prijsuitreiking zijn, welke deze spannende en hopelijk succesvolle dag zal afsluiten.

Wil jij ook een kijkje komen nemen bij onze spannende en uitdagende sport? Kom 20 mei langs in sporthal de Dreef. De entreeprijzen voor deze dag zijn voor volwassenen € 4,50 en voor kinderen € 2,-.

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl

Clubkampioenschappen bij Toos…

by redactie on 11 mei 2017

in Sport,Waddinxveen

Aanstaande vrijdag 19 en zaterdag 20 mei worden de clubkampioenschappen gehouden van de Waddinxveense Dans- en Turnvereniging TOOS. De wedstrijden op vrijdag en zaterdag zijn in de Sportzaal en Turnzaal van TOOS Plaza aan de Staringlaan 18.

De ongeveer 175 recreatiegymnastiek meisjes, dames, jongens en heren kunnen dan in hun wedstrijden laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. Alles wordt natuurlijk nauwkeurig bekeken door de deskundige juryleden. Nieuw dit jaar is dat tijdens de clubkampioenschappen van de recreanten ook een deel van de selectieleden van het Turn team van TOOS hun clubkampioenschappen houden.

Behalve de prijzen die er per categorie zijn te verdienen, zijn er ook nog drie bekers te verdienen, namelijk de Jeugd beker Meisjes voor de turnster tot 13 jaar met het hoogste punten totaal en de Jeugd beker Jongens voor de turner tot 13 jaar met het hoogste punten totaal. Voor de turnsters vanaf 13 jaar is er ook een beker te winnen.
Deze prijzen zullen na de laatste wedstrijd worden uitgereikt.

Bij deze wedstrijden is het natuurlijk hartstikke leuk voor de kinderen als er veel toeschouwers komen om ze aan te moedigen, dus komt allen de toegang is vrij.

De wedstrijden worden volgens onderstaand schema gehouden:

Jongens groep 3 t/m 8 op vrijdag 19 mei van 16.00 – 18.00 uur.
Meisjes groep 3/4 en deel turn team op zaterdag 20 mei van 10.00 – 12.30 uur.
Meisjes groep 5/6 en deel turn team op zaterdag 20 mei van 12.30 – 15.00 uur.
Meisjes groep 7/8, middelbaar onderwijs en deel turn team op zaterdag 20 mei van
15.00 – 17.30 uur.

De recreanten meisjes turnen op de toestellen; rekstok, ringen, sprong en vloer. De recreanten jongens turnen op de toestellen; ringen, sprong, tumbling baan en rek. De selectieleden meisjes draaien op de toestellen; balk, vloer, brug ongelijk en sprong.

De toegang tot de wedstrijd is vrij.

Timios beach…

by redactie on 8 mei 2017

in Sport

De volleyballers van Timios zijn van binnen naar buiten gegaan. Vanaf 8 mei worden de beach velden van Timios volleybal weer intensief gebruikt voor jeugdtrainingen.

Meer dan 30 kinderen stonden in een lekker avondzonnetje te trainen onder leiding van 3 gemotiveerde beach volleyballers van de senioren.

Meisjes B, 13 t/m 15 en meisjes en jongens C 12 en 13 jaar zetten tot in ieder geval de laatste week van mei de trainingen voort op de velden naast zwembad de Sniep in Waddinxveen.

Mochten er jongens of meiden zin hebben om mee te komen doen kun je gewoon een keer komen meespelen. Meldt je van tevoren even aan bij onfo@timios.nl

Ook volwassenen zijn van harte welkom om te komen spelen. Een zomer abonnement kost slechts 75 euro. In ruil hiervoor kunt u heel de zomer gebruik maken van Timios beach. Voor meer info zie timios.nl of de openbare facebook pagina van timios beach

Boxer Korving verslaat Europees kampioen…

by redactie on 7 mei 2017

in Sport

Waddinxvener Roy Korving werd in Warschau gehuldigd als winnaar van het Felix Stamm bokstoernooi. De zwaargewicht ( tot 91 kg) won achtereenvolgens van de Slovaak Mario Mackanic, de Fransman Paul Omba Biongolo en de Slovaak Erik Tlkanic. Alle drie partijen won Korving op punten. Omba Biongolo is de regerend Europees kampioen onder 22 jaar. Omba versloeg Korving onlangs tijdens dat EK. Dus ging de Waddinxvener met revanchegevoelens de ring in. Ook zijn landgenoten Peter Müllenberg en Max van der Pas van TeamNL behaalden goud.

Roy Korving hoopt op 21 mei mee te kunnen doen aan het Nederlands kampioenschap in het Rotterdamse Topsportcentrum. Een Nederlandse tegenstander is echter nog niet gevonden. Daarom zoekt de Nederlandse Boks Bond (NBB) naar een buitenlandse opponent. ,,Want het zou toch te gek zijn wanneer ik mijn nationale titel niet kan verdedigen,” laat Korving weten. ,,Mijn zelfvertrouwen is na de winst op Omba weer prima. Belangrijk voor NK, EK elite en WK elite.”

Introductiecursus twirlen…

by redactie on 29 april 2017

in Ingezonden berichten,Sport

Dit jaar organiseert Illusion, twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, weer de jaarlijkse introductiecursus twirlen in Waddinxveen. Vanaf woensdag 10 mei kunnen jongens en meiden vanaf 5 jaar 6 weken lang meedoen aan de cursus. Zij leren de basistechnieken van twirlen en gaan aan de slag met de pompons. Allemaal in combinatie met spetterende dansbewegingen en een hoop gezelligheid. De cursus wordt afgesloten met een uitvoering voor alle familie en vrienden op woensdag 14 juni.

Locatie: TOOS Plaza, Staringlaan 18 Waddinxveen
Data: 10 mei, 17 mei, 24 mei, 31 mei, 7 juni en 14 juni
Lestijd: woensdag van 15:00 uur tot 16:00 uur
Kosten: €20,- voor de gehele cursus

Kom jij ook meedoen? Aanmelden kan via info@twirlafdelingillusion.nl of via www.twirlafdelingillusion.nl/aanmelden.Mocht je niet beschikbaar zijn op de woensdag, maar wil je toch een lesje twirlen volgen? Dat kan! Volg twee gratis proeflessen op de vrijdagmiddag. Ga naar www.twirlafdelingillusion.nl voor meer informatie.

Laat op de vrijdagavond van 21 april stond, na het aanmoedigen van Timios dames 4 (helaas geen kampioen geworden deze wedstrijd), de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen op de planning. Als afsluiting een wedstrijd tegen Kratos dames 3, waar de positie in de competitie niet meer spannend was. Maar dat zou niet betekenen dat het geen boeiende wedstrijd meer zou worden. De dames van Timios waren in ieder geval van plan om er een feestje van te maken en om seizoen 2016-2017 met winst af te sluiten!

Omdat het tweede team van Timios in Rijswijk kampioen kon worden (en is geworden), was Sanne de Rooij aan hen uitgeleend om dat team te versterken. Helaas had één van de spelverdeelsters van Timios 1, Terra Perotti, nog steeds last van haar enkelblessure waardoor het nog maar de vraag was of zij deze wedstrijd wel kon spelen. Daarom had Timios dames 1 voor deze wedstrijd een extra jeugdspeelster meegenomen, Dorothée Kamerman uit meisjes A (jongere zus van Eline Kamerman, spelverdeelster in dames 1). Na het hele seizoen al meegetraind te hebben was deze wedstrijd misschien haar debuut in dames 1!

De eerste set begon goed in het voordeel van Timios. Al snel had Timios een voorsprong en wist deze lang vast te houden. Kratos was alleen niet van plan om Timios weg te laten lopen. Door vaak te scherpe passes en foute services aan de kant van Timios lukte het niet om de voorsprong verder uit te breiden en bleef Kratos ons op de hielen zitten. Tot aan het einde van deze set bleef het spannend. Uiteindelijk bereikte Timios als eerste de 25ste punt maar dan wel bij een stand van 24-25. Omdat er een verschil van 2 punten nodig is, was de set nog niet gewonnen. Timios had setpoint maar verloor deze waardoor het nu 25-25 stond. Gelukkig trok Timios aan het langste eind en werd de set winnend afgesloten met 25-27.

Voordat set 2 begon was iedereen het er over eens dat Timios sneller en een grotere voorsprong moest gaan pakken en dat gebeurde ook! Het begin van de set liep soepel en dat was te zien aan de puntenstand. Naar mate de set vorderde begon Timios slordiger te spelen. Tijdens een rally ontstond er een botsing waarbij Rienke Fijn een stoot van de elleboog van Nienke Hoekstra onder haar oog kreeg. Het spel werd stilgelegd en er moest besloten worden of Rienke verder kon spelen. Gelukkig hadden we Dorothée meegenomen en zij werd ook meteen ingezet zodat Rienke even bij kon komen. Zo maakte Dorothée een onverwacht en wat chaotisch debuut in Timios Dames 1! Ondanks dat deze set niet verliep zoals het zou moeten hield Timios wel een voorsprong, door elkaar goed te helpen en samen te werken. De set werd verrassend genoeg gewoon gewonnen met 19-25!

In de derde set was Rienke genoeg bijgekomen en kon ze weer in het veld. Timios speelde goed, maar niet super. Er werden nog steeds foutjes gemaakt en Kratos bleef qua punten achter Timios aanlopen. Tijdens de wedstrijd werd Dorothée er een aantal keer ingewisseld om zo vaak 3 aanvallers aan het net te hebben, om gemakkelijker punten te scoren. Uiteindelijk hield Timios de voorsprong vast en wonnen zij de set met 22-25. De wedstrijdwinst was alvast binnen.

De vierde set, echt de allerlaatste set die door dit team gespeeld ging worden dit seizoen! Het spel bij Timios liep helaas niet zo lekker. Er werden veel foutjes gemaakt en aan het einde van de set werd de pass niet meer gebracht waardoor er geen goede aanvallen meer werden gemaakt. Kratos bleef punten scoren en Timios gaf veel weg. Toch kwam Timios nog goed terug om de eer hoog te houden. Ondanks dat werd de set toch verloren met 25-23.

Helaas is het dan geen winnende set geworden maar dat wil niet zeggen dat we het seizoen niet mooi hebben afgesloten! We hebben er met z’n allen ondanks dat we in een nieuwe teamsamenstelling speelden, met een nieuwe trainer, een fantastisch seizoen van gemaakt! Timios dames 1 eindigt op de 4e plek in de poule met 72 punten. Volgend jaar gaan de dames zich nog meer inzetten om op die eerste plek te komen te staan! We zien jullie dan graag terug naast ons veld!

Afgelopen weekend werd het volleybalseizoen in de zaal voor de meeste teams beëindigd. Het eerste herenteam van Timios speelde zijn laatste wedstrijd vrijdagavond in Den Haag tegen degradant Kalinko H4. Behalve de ambitie zo hoog mogelijk te eindigen in de competitie stond er voor Timios H1 niets meer op het spel.

Timios begint de wedstrijd wat ongeconcentreerd waardoor Kalinko gelijk lekker in zijn spel kan komen. Net als Kalinko vier punten is uitgelopen weet Arjan van Schoonhoven voor Timios een serviceserie van zeven punten neer te zetten waar Kalinko geen antwoord op heeft. De achterstand wordt omgebogen in een voorsprong waardoor Timios de set met 21-25 naar zich toe trekt.

In de tweede set gaat Timios voortvarend van start. Het team was noodgedwongen naar Den Haag afgereisd met zes spelers waardoor coach Ronald de Rooij niet over wissels kon beschikken. Dat leek ook zeker niet nodig in de tweede set waarin Timios halverwege de set ruim voor staat. Een spelverdelerswissel bij Kalinko veranderd echter het wedstrijdbeeld waardoor Kalinko weer langszij weet te komen en zelfs de set weet te winnen (27-25).

Timios was niet de laatste wedstrijd ingegaan om nog meer punten te verspelen en laat in de derde set zien dat de strijdlust aan het einde van het seizoen nog niet is uitgeblust. Martien Grootendorst serveert in deze set de Hagenaars helemaal zoek en ook Erik Jan de Keijzer scoort meerdere aces. De servicedruk bezorgt Timios een makkelijke setwinst van 15-25.

Om vier belangrijke wedstrijdpunten mee te pikken aan het einde van de competitie moet ook de vierde set worden gewonnen. Kalinko weet Timios tot 9-9 bij te benen. Daarna neemt Timios afstand en maakt weinig fouten meer. Aan het einde van de set leeft Kalinko nog even op maar geeft zich op 21-25 gewonnen. Timios eindigt de competitie door deze overwinning op een mooie vierde plaats in de eerste klasse. Komend seizoen hoopt het team zich iets te kunnen versterken waardoor het een gooi kan gaan doen naar promotie naar de promotieklasse.

Er is veel belangstelling voor de Burgerronde die op 2e Paasdag om 15.30 uur tijdens de 25e Ronde van Waddinxveen wordt gehouden. Renners uit Waddinxveen en omliggende gemeenten – met een racefiets maar zonder wedstrijdlicentie – kunnen daaraan meedoen. Bijzonder is de deelname van drie generaties Huizer uit Waddinxveen. Wout Huizer was vroeger een bekende schaatser. Wout, zijn zoon Marcel en kleinzoon Milan staan op 17 april aan start op de Kerkweg-West. Voor de Burgerronde en de Decathlon Dikke Banden Race voor kinderen van 7 t/m 12 jaar kan nog worden ingeschreven. Dit kan via www.rondevanwaddinxveen.nl  De Wielerdag begint om 11.45 uur.

Nadine van Maaren maakt grote stap…

by redactie on 10 april 2017

in Sport

 

Nadine van Maaren is het volgende Timios lid dat een plaats verworven heeft bij het Regionaal Talenten Centrum. Na de 4 heren van de A jeugd is nu Nadine het eerste meisje dat deze grote stap in het Beach volleybal heeft weten te maken.

Als vereniging zijn we super trots op ons eerste talent in the Beach. Voor jongens en meisjes die het ook leuk vinden deel te nemen aan de trainingen van Timios zijn er komend seizoen nog een aantal plaatsen. Meldt je aan op Timios.nl of kom de komende maanden eens kijken op onze Beach velden naast zwembad de Sniep.

Kampioen…
De meisjes A van volleybalvereniging Timios zijn al 3 weken voor het einde van de competitie kampioen geworden in de 2e klasse. Trainers van de Timianen zijn Branco Kranenburg en Jeroen van Iperen. De meiden van Timios zijn erg blij het komende jaar weer op 1e klasse niveau mee te kunnen doen

Opnieuw kampioenen voor Bouncers Basketball…

9 april 2017

Afgelopen weekend kon Bouncers Basketball wederom twee kampioenen begroeten. Zaterdagmiddag in de Duikelaar pakte Bouncers Jongens Onder 14 2 de titel door te winnen van MSV 1 uit Noordwijk. In Delft versloeg Bouncers Gemixt Onder 12 1 medetitelkandidaat DAS 1 ruim met 71-44 en pakte daarmee ook de titel. Bouncers Jongens Onder 14 2 kon […]

Lees verder →

Goede resultaten in turncompetitie voor Toos…

9 april 2017

Zaterdag 8 april stond de thuis TUCO voor poule 1 en 2 op het programma. Voor poule 1 van het Curves turnteam turnde Jessie, Esmee, Iris, Sabrina en Nadia. De tegenstanders waren DOTO, Mobilee en DOS. Zij begonnen op sprong. Met mooie overslagen en half in half uits werden zij 2e op dit onderdeel. Iris […]

Lees verder →

Timios H1 met speels gemak langs VV Haaglanden H3…

9 april 2017

Vrijdagavond speelde het eerste herenteam van Timios zijn laatste thuiswedstrijd in de eerste klasse in de Plataan in Boskoop tegen VV Haaglanden H3. Timios strijd nog voor een zo hoog mogelijke klassering en wilde dus de volle winst pakken tegen het reeds gedegradeerde team uit Voorburg. Vanaf het begin van de wedstrijd neemt Timios het […]

Lees verder →

90-jarig bestaan Z&PC De Gouwe

3 april 2017

Dit jaar bestaat Z&PC De Gouwe 90 jaar en dit heugelijke feit wordt op zaterdag 24 juni gevierd. Vanaf 15:00 uur tot in de late uurtjes zullen er diverse activiteiten voor jong en oud, leden en oud leden georganiseerd worden in Gouwebad De Sniep. Aankomende weken wordt in delen het programma gepresenteerd via de facebook […]

Lees verder →

Bouncers basketbal meisjes onder 18 1 Kampioen…

2 april 2017

Het kampioenschap kon ze feitelijk niet meer ontgaan. De Bouncers Meisjes Onder 18 1 hadden immers alles nog gewonnen en bij winst vrijdagavond op het bezoekende Forwodians 1 was de titel een feit. Bouncers Dames 1 speelde een prima wedstrijd tegen koploper en kampioen CobraNova 1, was heel dicht bij de verdiende winst, maar trok […]

Lees verder →

Nieuwe Aerobics-BBB lessen van start op de vrijdagochtend…

2 april 2017

Bij Dans- en Turnvereniging TOOS werd begin dit jaar gestart met een workshopserie van 10 Aerobics-BBB-lessen op de vrijdagochtend van 09.00-10.00 uur onder leiding van de nieuwe enthousiaste aerobicsdocente en tevens fysiotherapeut Jerney Haan. Wegens het succes van deze lessen heeft TOOS besloten hiervan een reguliere les te maken. Dus voortaan iedere vrijdagochtend van 09.00-10.00 […]

Lees verder →

Timios H1 niet in topvorm tegen Donar H1…

2 april 2017

Zaterdag 1 april vertrok het eerste herenteam van Timios naar Leiden om het op te nemen tegen Donar H1. In de middenmoot van de ranglijst kan nog van alles gebeuren. Timios staat momenteel 5e en Donar neemt een 8e plaats in. Maar omdat de teams allemaal dicht bij elkaar staan kan er in de laatste […]

Lees verder →

Finale plaatsen voor het Toos turnteam…

2 april 2017

Op zaterdag 1 april turnden Fleur en Merel Neeleman en Carijn Eijpe hun districtswedstrijd in Amsterdam. In de ochtendwedstrijd turnden de zusjes Fleur en Merel, uitkomende in categorie Pupil 1, D1. Fleur startte heel sterk op het toestel balk met een super score van 12,70 wat haar een 1e plek opleverde. Merel begon ook netjes […]

Lees verder →

Inspirerend Lente examen bij Jitae…

31 maart 2017

Zondag jl. organiseerde Jitae Sport in Reeuwijk-dorp weer het eertste centrale geup examen van het jaar 2017.  Bijna 30 taekwondoka’s van de locaties Nesselande, Gouda en Waddinxveen hadden zich na een lange voorbereiding aangemeld om examen te doen voor hun nieuwe graad. Voor velen was het weer een nieuwe stap op weg naar de felbegeerde […]

Lees verder →

Twaalf medailles voor Illusion op wedstrijd Alblasserdam…

27 maart 2017

Afgelopen zaterdag vertrokken de solisten en teams van Illusion , twirlafdeling van TOOS Waddinxveen, naar Alblasserdam voor de eerste gezamenlijke wedstrijd van 2017. Een aantal twirlers nam deel met nieuwe routines, waardoor het een extra spannende dag was. Vol enthousiasme begonnen de 1-batonners aan de wedstrijddag. De routines werden allemaal sterk neergezet, wat leidde tot […]

Lees verder →

Monsterscore Bouncers Basketball Gemixt Onder 12 1…

20 maart 2017

Weinig lol beleefde The Jumpers Gemixt Onder 12 1 zaterdagmiddag in de Duikelaar aan de wedstrijd tegen Bouncers Gemixt Onder 12 1. De thuisploeg zette een monsterscore neer van 138 tegen 47. Meer spanning was er bij Bouncers Jongens Onder 14 1 tegen Divine 1, aangezien Divine moest winnen in de strijd om het kampioenschap. […]

Lees verder →

Roy Korving uitgeschakeld bij EK Boksen…

19 maart 2017

Een grote teleurstelling voor Waddinxvener Roy Korving in het Roemeense Braila. Tijdens de kwartfinale van het Europees Kampioenschap onder 22 jaar werd hij royaal met 5-0 verslagen door de sterke Fransman Paul Omba – Biongolo. Na diverse successen in de Duitse Bundesliga ging de Nederlandse kampioen zwaargewicht als één van de medaillekandidaten naar het EK. […]

Lees verder →

Verslag Timios, Dames en Heren…

5 maart 2017

VSTS neemt revanche op Timios… Op zaterdag 3 maart zijn is het eerste heren team van Timios afgereisd naar bodegraven om VSTS voor de tweede week op rij te mogen treffen. In de eerste set loopt Timios direct tegen een achterstand op. Deze blijkt moeilijk in te halen. Ondanks meerdere motiverende time-outs moet Timis in […]

Lees verder →