Waddinxveen

Dramatische film en Jan Rot in De Kroon…

by redactie on 29 november 2020

in Waddinxveen

Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen vertoont woensdag 9 december de dramatische film After the Wedding. Isabel (Michelle Williams) is de manager van een weeshuis in Calcutta. Ze gaat op een uitnodiging in van zakenvrouw Theresa (Julianne Moore) in New York die haar wil inlijven bij haar organisatie. In ruil daarvoor zal Isabel het noodlijdende weeshuis voorzien van de nodige financiële support.

De keuze dat zij haar weeskinderen dan niet meer mag bezoeken, maar hen daarmee wel financieel kan redden is moeilijk voor Isabel. Helemaal als blijkt dat Theresa ook nog eens is getrouwd met haar ex, Oscar (Billy Crudup), waarmee ze een geheim deelt. Tijdens de bruiloft van Theresa’s dochter komt het tot dramatische ontwikkelingen.
De film begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 7 euro.

Fenomeen Jan Rot in De Kroon…

Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen heeft zaterdagavond 12 december het podium vrijgemaakt voor het Rotterdamse fenomeen Jan Rot. De singer/songwriter treedt om half acht en om kwart over negen op met een aan de omstandigheden aangepast programma.

‘Alle tijd en het leven een makkie’, zingt Jan Rot op de wijs van Summertime uit Porgy & Bess en glijdt met zijn publiek in een warm bad van heimwee naar een tijd die we niet eens hebben meegemaakt. In de eigen taal, en ‘gewoon’ gezongen, worden die liedjes ineens van nu, en gaan over ons en onze toekomst. Want hoe minder jaren er voor je liggen, hoe minder haast je moet maken. Neem de tijd. Alle tijd…

Jan Rot gaat al ruim veertig jaar zijn eigen weg als zanger, entertainer, (lied)schrijver en ‘Koning onder de hertalers’ (volgens Frits Spits). Zo won hij in 2016 de Annie MG Schmidt-prijs voor Stel dat het zou kunnen…, een ontroerend lied over zijn moeder. Recente wapenfeiten: boek, cd en tour O ja! over de jaren ‘90 en zijn vertaling van musical Hello, Dolly!

Op zijn cv staan inmiddels 24 albums onder eigen naam en tien als mede-hoofdartiest, meer dan achthonderd liedjes, teksten en vertalingen voor zichzelf en anderen.

Pianist Jakob Klaasse (1948) heeft een enorme staat van dienst als muzikaal leider van De Toekomst van Bram Vermeulen, Magnificent Seven van Henny Vrienten en vijf jaar Boudewijn de Groot. Hij toerde al met Jan ten tijde van Counting Sheep (1982), maar later ook als duo en in producties als Nachtlied, An + Jan en De Palingvissers.
De toegansprijs is twintig euro.

Huisartsenpraktijk Triangel…

by redactie on 17 november 2020

in Waddinxveen

Maandag 16 november, zijn huisarts Erik Middelveld en de projectorganisatie Park Triangel tot overeenstemming gekomen over de vestiging van de huisartsenpraktijk in de nieuwbouw bij het station. De huisarts, nu gevestigd in het Medisch Paviljoen aan de Parklaan, zal komend voorjaar verhuizen naar de nieuwbouw in Stationspark. Hier is ook het Tandheelkundig Centrum Triangel gevestigd.

“Ik ben heel blij dat het is gelukt. Het is een prachtige, goed bereikbare locatie waar we kunnen meegroeien met de wijk. Per 1 januari start onze nieuwe (vrouwelijke) huisarts en dan breiden we ook onze openingstijden uit tot vijf hele dagen in de week,” vertelt huisarts Erik Middelveld trots. Gaan alle paramedici, nu actief in het medisch paviljoen, mee? “Dat is de volgende stap. Nu het contract rond is, kunnen we het plan verder uitwerken. De medicijnenkluis van de apotheek gaat zeker mee en met de paramedici ga ik snel in gesprek.”

Ook Alexander de Vries, directeur van de projectorganisatie Park Triangel is gelukkig met deze ontwikkeling. “Een snelgroeiende wijk als Triangel verdient naast goed onderwijs ook goede gezondheidszorg. Met de komst van de huisartsenpraktijk ontstaat er met het tandheelkundig centrum een mooie ‘zorgboulevard’ centraal in de wijk.”

Videobellen Sint en Pieten groot succes…

by redactie on 16 november 2020

in Waddinxveen

Afgelopen zaterdag arriveerden Sint, SmeerPieten en RoetveegPieten niet met de boot in Waddinxveen, maar waren zij in hun geheime kasteel te vinden vanwaar ze met ongeveer 500 Waddinxveense gezinnen videobelden. Nadat eerdere plannen voor de aankomst met de boot, het openluchttheater en de drive thru in Waddinxveen van tafel konden, bleek dit de best passende oplossing om alsnog met kinderen in contact te komen.

Voor deze bijzondere gelegenheid werd de pop-up 1,5 meterlocatie ‘Het Sjatoo’ van Vanderloo Catering en Events op het ITC-terrein in Hazerswoude-dorp als gezellig videobelcentrum ingericht. Daar konden Sint en Pieten op veilige afstand van elkaar toch nog heel veel jonge Waddinxveense gezinnen zien en spreken. Daarnaast videobelden zij met jonge patiëntjes in het Groene Hart Ziekenhuis en met cliënten van Ipse De Bruggen.

De reacties die Sint en Pieten tijdens en na afloop van de videobelgespreken te horen en te lezen kregen, waren zeer enthousiast. Het begrip dat er voor een andere opzet was gekozen, was groot en de waardering om het op deze manier te organiseren was zo mogelijk nog groter. Dat zelfs de NOS Journaals op 14 november om 18.00 en 20.00 uur én het JeugdJournaal hier ruimschoots aandacht aan besteedde, maakte alles extra bijzonder.

Nadat de laatste videobelgesprekken waren gevoerd bezochten Sint en twee Pieten de drie winnaars van de teken-kleur-versierwedstrijd om er hoogstpersoonlijk hun prijzen te bezorgen. Een meisje dat binnenkort wordt geopereerd werd eveneens met een verrassend flitsbezoek door hen thuis bezocht. Bel-me-Sint-of-Piet.nl werd mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Waddinxveen en Ondernemers Platform Waddinxveen.

Vurige flamenco in De Kroon…

by redactie on 15 november 2020

in Waddinxveen

Flamencoband Labryénco is zaterdag 28 november twee maal te gast in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Om half acht en om kwart over negen gaan de muzikanten los. De band is opgericht door gitarist/componist Alain Labrie, die de beste muzikanten om zich heen heeft verzameld. Hun muziek is een overweldigende mix van flamencogitaar, vette groovy percussie, warme fretloze bas, virtuoze viool en fantastische flamenco-vocalen.

Labryénco brengt een wervelende muzikale show aangevuld met spetterende dans. Alain Labrie mixt al jaren succesvol flamenco en pop/wereldmuziek met onder meer Les Charmeurs, Luzazul en da Gaia, maar gaat met Labryénco helemaal terug naar zijn flamenco-roots. In 2003 kwam hun eerste cd Calle Ventana uit met veel lovende kritieken. In oktober 2013 kwam La Penúltima uit met louter zeer goede recensies. Naast gitarist en componist Alain Labrie bestaat de band uit Antal Steixner (percussie), Franklin Heilijgers (basgitaar), Jaro Stulrajter (viool), Pablo Martínez Hernández (zang) en Conchita Boon(dans). De toegangsprijs is 18,50 euro inclusief drankje.

Nu onze activiteiten vanwege de coronacrisis bijna niet meer op locatie mogen plaatsvinden, bieden we diverse online alternatieven aan. Dit zodat mensen toch aansluiting vinden bij de thema’s die op dit moment in hun leven spelen en daar onze ondersteuning bij kunnen gebruiken.
We merken dat juist in deze periode er meer behoefte is aan ondersteuning en dat deze vraag van mensen die ons benadert stijgt. Daarom vinden de meeste van onze projecten nu digitaal plaats, zodat de maatschappelijk en psychische gezondheid voorop blijft staan:

• Digitale Huiskamer; 2 keer per week – iedere dinsdag en donderdag van 13.30-14.30 uur.
• Digitaal ExpEx Ervaringscafé voor jongeren; iedere dinsdag van 14.30-16.00 uur.
• Herstelgroepen; alles vindt waar mogelijk digitaal plaats.
• Straatadvocaat; op telefonische afspraak.
• Onafhankelijke Cliëntondersteuning (OCO); Ondersteuning wat wekelijks te bezoeken is vindt nu voornamelijk telefonisch plaats. Fysieke afspraken zijn wel degelijk mogelijk; met inachtneming van alle regels en na het maken van een afspraak.

Vanuit ons samenwerkingsproject Herstel & Participatie organiseren wij in alle gemeenten in Midden-Holland herstelactiviteiten. Dit zodat inwoners de ruimte krijgen om naar eigen inzicht aan hun mogelijkheden te werken. Gewoon bij hun in de buurt, wel zo fijn en nu ook online! Voor Waddinxveen hebben we specifiek een digitale bijeenkomst met een herstelspel op woensdag 25 november van 11.00-12.00 uur, u kunt ons mailen voor deelname (info@kernkracht.nl)

KernKracht is een belangenorganisatie ter bevordering van psychische, sociale en maatschappelijke gezondheid. Naast een team van medewerkers wordt er gewerkt met getrainde ervaringsdeskundige vrijwilligers. Wilt u meer informatie over onze activiteiten en/of telefoonnummers van onze medewerkers bezoek onze site www.kernkracht.nl

Ook dit jaar worden in Waddinxveen jeugdonderscheidingen uitgereikt aan jongeren tussen de 6 en 18 jaar. De onderscheiding is bedoeld voor jeugdige talenten die een bijzondere prestatie hebben verricht op het gebied van sport, cultuur of wetenschap. Ook jongeren die zich belangeloos inzetten voor een mooier, beter of bekender Waddinxveen komen in aanmerking. Iedereen kan een jongere nomineren. Dit kan tot 21 november 2020 via het aanmeldformulier op www.waddinxveen.nl/jeugdonderscheiding.

De gemeente Waddinxveen vindt het belangrijk positieve aandacht aan jongeren te geven en aan hun prestaties. De onderscheiding is bedoeld voor jongeren tussen de 6 en 18 jaar. Aanmelden kan tot 21 november 2021 via www.waddinxveen.nl/jeugdonderscheiding. Het college van B&W beoordeelt de aanmeldingen en kiest daaruit de jongeren die een onderscheiding verdienen.

Lees meer >>

Maar liefst 450 tot 500 gezinnen met kinderen jonger dan 10 jaar die in Waddinxveen wonen gaan zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur videobellen met Sint en Pieten. Aanmelden is nog tot 11 november via www.winkeleninwaddinxveen.nl mogelijk.

Omdat een traditionele intocht met de boot bij de Hefbrug en rijtoer met een bijzondere bus door Waddinxveen niet mogelijk is, heeft Sint een deel van zijn sfeervolle kasteel ingericht als gezellig ‘callcenter’. Zo kunnen Sint en Pieten op veilige afstand toch nog heel veel jonge Waddinxveense gezinnen zien en spreken.

Wie geluk heeft, ontmoet Sint en Pieten in levenden lijve wanneer zij zaterdagmiddag hoogstpersoonlijk de prijzen van een verloting onder alle bellers en de winnaars van de teken-kleur-versier-wedstrijd bij hen thuisbezorgen.

Aanmelden voor een videogesprek is, zolang daarvoor nog plek is in de agenda van Sint en Pieten, tot 11 november mogelijk via www.winkeleninwaddinxveen.nl.De actie ‘Bel-me-Sint-of-Piet’ wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Waddinxveen en Ondernemers Platform Waddinxveen.

IK VAL OP…

by redactie on 1 november 2020

in Waddinxveen

In het kader van de landelijke campagne fietsverlichting

Ik val op Is er in Waddinxveen een gratis controle en reparatie voor de fietsverlichting op:

Zaterdag 7 november a.s. van 08.30 tot 16.00 uur bij: Wielaard Fietsen, Dorpstraat 24-28 Waddinxveen

In samenwerking met VVN Waddinxveen, gemeente en de politie.

De reparatie is geheel gratis alleen eventuele benodigde onderdelen en materialen zal worden berekend. Het betreft uitsluitend fietsen (dus geen bromfietsen).

De campagne is gericht op alle fietsers met extra aandacht voor jeugdige fietsers. Licht dragen op je fiets in het donker is eigenlijk heel logisch.

Want met goed licht zorg je ervoor dat:
Je obstakels op de weg beter kunt zien.
Anderen jou beter kunnen zien.
Je veilig thuis komt.

Heeft het licht een afwijkende kleur, knippert het of draag je het op een verkeerde plek? Dan overtreed je de regels. Misschien kom je eraf met een waarschuwing, maar je kunt er ook een boete voor krijgen en die bedraagt liefst € 55,–
Voor iedereen die zijn licht laat maken ontvangt hiervoor een presentje.

De Kroon Presenteert…

by redactie on 1 november 2020

in Waddinxveen

De Kroon vertoont ‘De Beentjes’
Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen vertoont woensdag 11 november de amusante Nederlandse speelfilm De Beentjes van Sint-Hildegard. Jan (gespeeld door Herman Finkers) is al 35 jaar getrouwd met Gedda (Johanna ter Steege). Zijn vrouw houdt zóveel van hem dat hij er benauwd van wordt. Jan ontsnapt aan de over zorgzaamheid wanneer hij in een verzorgingstehuis belandt. Tussen zijn demente medebewoners lijkt Jan zijn eigen stem terug te vinden, en dankzij een bevriende arts gaat hij als een vrij man door de achterdeur weer naar buiten. De film, die is in Twents dialect wordt gesproken en is ondertiteld, begint om kwart over acht. De toegang kost zeven euro.

De Seventies opnieuw beleefd...
Cultuurhuys De Kroon brengt zaterdag 14 november een ode aan de Seventies onder de titel Love the one you’re with. Deze gevleugelde uitspraak van Billy Preston vormt het thema voor de nieuwe show van The70’s Unplugged. Een theaterconcert met de mooiste songs vol prachtige popsongs die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord. Met veel gevoel en enthousiasme zingen Vannessa Thuyns en Joost Dobbe hun versies van deze klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, maar altijd vol vuur en met respect voor het origineel. De ijzersterke band zorgt voor een muzikale sfeer waarin de songs het best tot hun recht komen. Hits van bijvoorbeeld Crosby, Stills, Nash & Young, Fleetwood Mac, Joni Mitchell, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, The Eagles, James Taylor, Linda Ronstadt en vele anderen komen langs. De shows beginnen om half acht en kwart over negen en de toegang kost 20 euro, inclusief drankje.

Repair Café Waddinxveen online…

by redactie on 28 oktober 2020

in Waddinxveen

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus is Repair Café Waddinxveen genoodzaakt voorlopig gesloten te blijven voor bezoek.

Natuurlijk willen ze de inwoners wel graag van dienst zijn en dus is er de mogelijkheid om de reparatie online aan te melden via info@repaircafewaddinxveen.nl 

Eén van de reparateurs van het Repair Café neemt dan contact op om af te spreken hoe ze de reparatie gaan uitvoeren.

Taalvirtuoos Pieter Jouke in De Kroon…

by redactie on 28 oktober 2020

in Waddinxveen

In zijn nieuwe programma Laars Lappen trakteert Pieter Jouke zijn publiek weer op mooie verhalen, interessante inzichten en hilarische grappen. Zaterdag 7 november staat hij in De Kroon in Waddinxveen. Hij linkt het onlinkbare aan elkaar en geeft bestaande ideeën een nieuwe draai. Hij sleept je uit de waan van de dag, zo de tijdgeest terug in. Allergie informatie: De voorstelling bevat humor, woordspelingen, meta-humor, emotie-opwekkende teksten en mogelijk sporen van een mening en muziek.

Volgens het NRC is Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn. Taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn. Zijn associaties zijn geestig en vindingrijk. Pieter Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en excelleerde op de buis bij het one-liners gezelschap van Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s, zoals De Taalstaat en Zondag met Lubach. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek).

De voorstellingen zijn try-outs en beginnen om half acht en om kwart over negen. De toegangsprijs is 20 euro, inclusief drankje.

Helaas geen aankomst met de boot bij de hefbrug en rondtoer door Waddinxveen of alternatieven zoals het openluchttheater of de Drive-Thru. Daarvoor in de plaats gaan Sint en Pieten op 14 november tussen 11 en 16 uur videobellen! Elk gezin in Waddinxveen dat dan door Sint of Piet wordt gebeld, maakt kans op een flitsbezoek ergens tussen 16.30 en 17.30 uur door de goedheiligman en zijn Pieterbazen. Surprise!

Door corona moeten we allemaal heel voorzichtig zijn. Daarom blijven Sint en Pieten dit jaar veilig in hun kasteel zodat zij met de kinderen tot 10 jaar in Waddinxveen kunnen videobellen. De stekkerpieten zijn druk met kabels trekken, de belpieten met WhatsPiet of zoiets en de poetspieten met de kamers in het kasteel. Dat wordt leuk!

Je hoeft je huis dus niet uit om Sint of een Piet te zien én te spreken. Om een plekje in de agenda van Sint en de Pieten te reserveren, plan je vóór 11 november een videogesprek in via www.winkeleninwaddinxveen.nl. Na je reservering ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Niet gezien? Check dan even je spamfilter.

Sint en zijn Pieten bellen alleen met kinderen die in Waddinxveen wonen. Om met zoveel mogelijk kinderen uit verschillende gezinnen te kunnen praten, duren de gesprekjes ongeveer 5 minuten, maximaal 1 videogesprek per gezin/huisadres. Door loting wordt bepaald of Sint of een van de Pieten met een gezin gaat videobellen.

Ook is er een teken-kleur-versier-wedstrijd. Daarvoor worden huis-aan-huis in Waddinxveen teken-kleur-versier-platen verspreidt. Wie een nieuwe of extra platen nodig heeft, die kan vanaf 28 oktober de pdf downloaden via www.winkeleninwaddinxveen.nl. De mooiste makers winnen een OPW-cadeaubon.

De actie ‘Bel-me-Sint-of-Piet’ wordt mede mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Waddinxveen en Ondernemers Platform Waddinxveen.

Stroopwafelautomaat…

27 oktober 2020

Afgelopen zaterdag is bij stroopwafelbakkerij Markus aan de Staringlaan in Waddinxveen een stroopwafelautomaat geopend. De burgemeester van Waddinxveen heeft met het doorknippen van een lint de automaat in gebruik gesteld. Het is nu mogelijk om 24 uur per dag verse stroopwafels te halen want zoals iedereen inmiddels wel weet komen de echte Goudse stroopwafels al […]

Lees verder →

De Kroon is voor Marlon Kicken…

18 oktober 2020

Stand-up comedian Marlon Kicken probeert zijn nieuwste show uit in Cultuurhuys De Kroon aan het Gouweplein in Waddinxveen. Zaterdag 31 oktober om kwart over acht is de aanvang. De toegangsprijs is 19,50 euro.Om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier. Niet ‘gewoon’ Marlon Kicken maar beter, leuker, mooier, sexyer, […]

Lees verder →

Illusion eindelijk weer op wedstrijd…

18 oktober 2020

Vorigeweek zaterdag 10 oktober vond voor Illusion, twirlafdeling van TOOS, na een lange tijd van stilte weer een wedstrijd plaats. Een aantal van Illusion hun solisten reisde afgelopen zaterdag af naar Almere om, voor sommige, meer dan een jaar later weer op wedstrijd te gaan. Uiteraard met in acht name van de coronamaatregelen die de […]

Lees verder →

Collectanten gezocht in WADDINXVEEN…

13 oktober 2020

Van 16 t/m 21 november 2020 vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. We zijn hard op zoek naar collectanten in WADDINXVEEN. Help jij ons in de strijd tegen multiple sclerose (MS)? Anders dan anders…Door het coronavirus ziet de MS collecte ziet er dit jaar anders uit. Collecteren mag van de overheid, […]

Lees verder →

Kom kennis maken met Trampoline springen…

13 oktober 2020

Kom kennis maken met Trampoline springen.Ben je op zoek naar een leuke sport, maar kan je niet zo goed kiezen. Dat snappen wij! De keuze is ook reuze. Ook bij TOOS hebben we een ruime keuze aan sporten voor iedereen. En daarom hebben wij het wat makkelijker gemaakt. Dit jaar bieden wij verschillende introductielessen per […]

Lees verder →

Burgemeester biedt sluitende Programmabegroting 2021-2024 aan…

8 oktober 2020

Burgemeester Evert Jan Nieuwenhuis heeft de Programmabegroting 2021-2024 aangeboden aan de gemeenteraad. Waddinxveen staat er redelijk goed voor, maar blijft voorzichtig. Er spelen financiële uitdagingen op meerdere vlakken. De gevolgen van de coronacrisis zijn bijvoorbeeld nu nog niet in te schatten. Ondanks deze uitdagingen is er ruimte om een aantal belangrijke investeringen te doen in […]

Lees verder →

De Kroon…

6 oktober 2020

Sjaak Bral luidt oudjaar uit…Sjaak Bral luidt met Vaarwel alvast het oude jaar uit. Zijn oudejaarsconference staat dit jaar, hoe kan het anders, in het teken van de coronacrisis. De try-outs zijn zaterdag 17 oktober om half acht en om kwart over negen in Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen.‘Een onwerkelijke tijd’, in de woorden van […]

Lees verder →

Nieuwe winkel op de luifelbaan…

1 oktober 2020

In de winkel op de Brederolaan 9 in Waddinxveen waar voorheen de Bas speelgoed was gevestigd heeft zich een nieuwe winkel gevestigd. Het zijn eigenlijk twee winkels in één; De Bazaar Waddinxveen en Phone Repair Waddinxveen. Bij de Bazaar zijn zoveel diverse artikelen verkrijgbaar dat dit moeilijk is te omschrijven. Zo is er bijvoorbeeld een […]

Lees verder →

Bibliotheek helpt bij donorregistratie…

29 september 2020

Sinds 1 juli 2020 staat iedereen vanaf 18 jaar in het nieuwe Donorregister. In het Donorregister vult u in of u na uw overlijden wel of geen organen en weefsels aan een patiënt wilt geven. Het is belangrijk dat iedereen op de website donorregister.nl invult wat zijn of haar keuze is. Niet invullen betekent automatisch […]

Lees verder →

Alleen kleinere biomassacentrales toegestaan in Waddinxveen…

29 september 2020

Om de onrust bij de inwoners van Waddinxveen de kop in te drukken, worden er voortaan in heel Waddinxveen alleen nog kleine biomassacentrales tot 130 kilowatt toegestaan. Daarmee wordt ‘wildgroei’ in de toekomst voorkomen. Lees hier meer >>

Lees verder →

Wat gebeurt er in De Kroon…

19 september 2020

Misdaadfilm in De Kroon…Cultuuthuys De Kroon vertoont donderdagmiddag 1 oktober de film Knives Out. Deze Amerikaanse misdaad-mysteryfilm uit 2019, is geregisseerd, geproduceerd en geschreven door Rian Johnson. De film ging in première tijdens het Internationaal filmfestival van Toronto.Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (gespeeld door Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de […]

Lees verder →

Webinar “Duik in je geldzaken”…

16 september 2020

Maandag 28 september van 19.30 -20.30 uur.Wil je ook graag rust ervaren als je aan je financiën denkt, maar vind je het spannend om daar stappen in te zetten? Of is je situatie veranderd door bijvoorbeeld de coronacrisis en moet je nu ineens gaan besparen op je uitgaven? Schrijf je in voor dit webinar over […]

Lees verder →

Mooiste hond…

14 september 2020

Mijn Australische herder Noa doet mee aan de jaarlijkse wedstrijd voor mooiste hond van Nederland 2020! Onze lieve noa is nu bijna 2,5 jaar! Ze is voor ons niet alleen de mooiste hond maar ook de allerliefste! Zo heeft ze mij heel veel geholpen met het uit mijn schulp te kruipen en de buitenwereld te […]

Lees verder →